comScore

Kolombiya'da seks skandalı! Gece kulübünde şiddet...

28 Temmuz 2017, Cuma 22:23
Kolombiya'da seks skandalı! Gece kulübünde şiddet...

Kolombiya Ligi takımlarından Santa Fe'nin bazı futbolcuları Süper Kupa zaferi sonrası gece kulübünde seks partisine gidince ortalık karıştı. 

FutbolArena Dış Haberler - Kolombiya'da seks skandalı! Kolombiya Ligi takımlarından Santa FE geçtiğimiz Ocak ayında Süper Kupa'yı kazandıktan sonra maçtan sonra futbolcular soluğu gece kulübünde aldı. Ancak gece kulübünde çılgın bir seks partisi düzenlenince ortalık karıştı. 

Kolombiya Ligi takımlarından Santa Fe'nin geçtiğimiz Ocak ayında Medellin ile oynadığı çift ayaklı Süper Kupa finalinde rövanşta alınan 1-0'lık galibiyetin ardından futbolcular bu zaferi gece kulübünde yaşamayı tercih etti. Ancak Santa Fe'de 6 futbolcunun gittiği gece kulübünde yapılan seks partisinde, kulüpte çalışan kadınların şikayetçi oldukları ortaya çıktı. 
KADINLAR, FUTBOLCULARDAN ŞİKAYETÇİ OLDU!

Aylar önceki seks partisinin ardından Santa Fe'de 6 futbolcunun gece kulübündeki seks partisinde kadınlara şiddet uyguladığı ve bu sebeple kulüpte çalışan kadınların bundan dolayı şikayetçi olması sonrasında soruşturma başlatıldı. Başlatılar soruşturmanın ardından Santa Fe futbolcularının ifadelerine başvurulacak. Kulübün ise ceza konusunda nasıl bir tavır takınacağı henüz kesinleşmedi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!