comScore

Kayserispor Kayserispor

Kayserispor teknik heyetinde sürpriz ayrılık! Sumudica ile tartıştı

09 Nisan 2018, Pazartesi 17:08
Kayserispor teknik heyetinde sürpriz ayrılık! Sumudica ile tartıştı

Kayserispor'da sezon bitmeden teknik heyette sürpriz bir ayrılık yaşandı. Sumudica kaleci antrenörü ile yollarını ayırdı.

FutbolArena Özel - Kayserispor'da sezon sona ermeden ilk ayrılık teknik ekipten geldi. Kaleci antrenörü Valentin takımda ayrılırken yerine ise Radu Sardescu getirildi.

SUMUDİCA İLE TARTIŞTI
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da ilk ayrılık teknik ekipten geldi. Sezon başında Teknik Direktör Marius Sumudica'nın ekibinde yer alan kaleci antrenörü Valentin Covaclu ile yollar ayrılırken yerine ise eski Romanyalı kaleci 36 yaşındaki Radu Sardescu getirildi.

Sarı-Kırmızılıların yeni kaleci antrenörü Radu Sardescu geçtiğimiz günlerde Kayseri'ye gelerek takımla birlikte çalışmalara başladı. Teknik Direktör Marius Sumudica'nın yakından tanıdığı ve bildiği isim olan Radu Sardescu Kayseri'ye geldi.

VALENTİN NEDEN AYRILDI?

Kayserispor'un sezon başından beri kaleci antrenörlüğü yapan Valentin Covaclu, hastalığı olması nedeniyle takımdan ayrıldı. Fenerbahçe maçı öncesi antrenmanda kötüleşen ve antrenmanı yarıda bırakan bu nedenle Teknik Direktör Marius Sumudica ile de tartışma yaşayan Valentin daha sonra hastaneye gidiyorum diye kulüpten ayrıldı. Bu sebeplerin ardından Sumudica Radu Sardescu'yu Kayseri'ye getirerek Kayserispor'un yeni kaleci antrenörü yaparken, Valentin Covaclu ise ülkesi Romanya'ya döndü.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Kayserispor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!