comScore

Nesine.com İddaa kuponu ve tahminleri (29 Kasım 2017  Çarşamba)

29 Kasım 2017, Çarşamba 16:24
Nesine.com İddaa kuponu ve tahminleri (29 Kasım 2017  Çarşamba)

İddaa kuponları ve yorumları FutbolArena'da! Nesine.com yazarları günün İddaa maçlarını yorumladı ve kuponları hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün kuponu ve yorumları! Bügünün heyecanının yaşanacağı iddaa bülteni bugün oynanan karşılaşmaların listesini sizler için derledik. Nesine.com editörleri tahmin ve yorumlarını sizler için paylaştı
 

Barış Düşmez'in iddaa kuponu ve yorumları

 

476 OSİJEK-HAJDUK SPLİT MS1 2.20

Cumartesi günü iki takım ligde karşı karşıya gelmiş Osijek deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 1 puanla dönmüştü. Eylül ayında evinde oynağı karşılaşmada ise 2-1'lik skorla galip gelmişti. Ev sahibinin bu sezon iç sahada ligde liderlik koltuğunda oturan Dinamo Zagreb dahil oynadığı hiçbir maçı kaybetmediğini paylaşalım. Bu sezon Hajduk Split ile oynadığı her iki maçında da rakibine üstünlük kuran ve istediği sonuçları alarak sahadan ayrılan Osijek'in, Hırvatistan Kupası çeyrek final maçında da rakibine üstünlük kurmasını ve adını yarı finale yazdırmasını bekliyorum. 

 

Ozan German'ın  iddaa kuponu ve yorumları

 

489 NANTES-MONACO 2.5 ÜST 1.75

Kupa ve lig dahil olmak üzere son 5 maçının 4'ünü deplasmanda oynayan Nantes, hepsini kaybetti. Monaco ise evinde Paris Saint Germain'e kaybederek şampiyonluk yarışında yara aldı. İki takımın da öncelikli hedefi Şampiyonlar Ligi vizesi almak. Ancak savunmada inanılmaz hatalar yapıyorlar. Gollü bir karşılaşma bekliyorum. 2.5 üstünün oranı oldukça değerli.
 

Kerim Can Özdal'ın İddaa kuponu ve yorumları

 

490 TOULOUSE-NİCE 2.5 ALT 1.40

Geçen sezonun flaş ekibi Nice bu kez 14 haftada sadece 14 puan alabildi ve 18. sırada. Toulouse da onlardan sadece 2 puan fazla topladı. Formsuz bir dönemdeler. Nice de evindeki 5-0'lık Lyon mağlubiyetiyle şoka uğradı. Savunmadan Marlon ile forvet Plea cezalı. Sakatlığı bulunan Sneijder de oynayamayacak. Plea, Sneijdek ve Ganago yokken hücum hattında alternatifler azaldı ki ligin en çok adam geçen oyuncularından biri olan Saint Maximin'in de sakatlığı nedeniyle görev alamama tehlikesi var. Sonuç tercihi riskli duruyor, 2.5 altı oynanabilir. 
 

Mertcan Bulca'nın iddaa tahminleri ve kuponları

 

480 SALZBURG-MATERSBURG İY1 1.35

 

Mattersburg topladığı 14 puana karşılık son sıradaki St.Polten'den bile daha antipatik bir futbol sergiliyor. Tamamen fizik güce dayalı, temposu düşük oyunu tercih ediyorlar. Bu anlayışla birlikte tarihte Salzburg deplasmanında ligde 20 kez olmak üzere en çok mağlubiyet alan takım olmaları da istatistiklerinden onlardan yana olmadığını gösteriyor. Salzburg içeride tüm kupalarda 26 maçtır kaybetmiyor. Altyapıdan geçen hocaları Rose, futbolcuları yaklaşımı ve ilginç antrenman metotları sayesinde takımda müthiş bir birliktelik sağladı. Aralık ayı gelmeden 30 resmi maç oynayıp, yalnızca 1 kez kaybetmeleri ve maç başına 2.37'lik puan yüzdesi tutturmaları enfes. Salzburg'da yorgun hissedilebilir ama sonucu ilk yarıdan almak isteyecektir. Devre bitmeden skor üstünlüğünü bulurlar.
 

Nesine.com İddaa kuponu (29 Kasım 2017)


Nesine.com üyelerinin en çok tercih ettiği, popüler bahislerde ön plana çıkan maçlardan hazırlanmış iddaa kuponudur.

459 KASIMPAŞA-BOLUSPOR MS1 1.25
461 KARABÜKSPOR-İSTANBULSPOR MS1 1.40
468 ADANASPOR-BURSASPOR MS2 1.70
457 URAWA-KAWASAKİ MS2 1.75

ORAN:5.21

FutbolArena'da İddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!