comScore

Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (25 Mart 2018 Pazar)

25 Mart 2018, Pazar 13:38
Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (25 Mart 2018 Pazar)

Günün maçlarından Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.


461 PESCARA-EMPOLİ  iddaa tahmini


İtalya Serie B'de 16 maçtır kaybetmeyen, 10 galibiyet, 6 beraberlik alan lider Empoli'de 6 gollü orta saha oyuncusu Zajc kart cezalısı. Play-out hattının 4 puan üstünde bulunan Pescara, 5 maçtır kazanamıyor. Mağlubiyet halinde korkulu rüya görmeye başlayabilirler. Beraberlik iki takımın da işine yarar.


459 CREMONESE-VIRTUS ENTELLA maçı ne olur?


Maçın favorisi Cremonese gösterilmiş ama puana daha çok ihtiyacı olan taraf Entella. Bu durumda sürpriz çıkma ihtimalini değerlendirmekte fayda var. Entella son galibiyetle moral buldu ve alt sıralardan uzaklaşma adına umutlandı. Dengesiz bir performansı olan Cremonese'den puan koparabilirler.


491 RAMPLA JUNİORS - LIVERPOOL MONTEVİDEO  maçı kaç kaç biter?


Ligde oynadığı 7 maçta da kalesini koruyamayan Rampla Juniors'un henüz galibiyeti yok. Son 3 maçını gol yemeden kazanan Liverpool Montevideo bu maçlarda kalesinde gol görmedi. Form tutan konuk ekip galibiyete daha yakın olan taraf.


471 ZARAGOZA-SEVİLLA B alt-üst tahmini


Yakaladığı 6 maçlık galibiyet serisi ile zirve yarışına ortak olan Zaragoza'da moraller tavan yapmış durumda. Orta sahadan Javi Ros sakat. Osasuna deplasmanında sakatlanarak oyunu terk eden 1 gollü orta saha Febas'ın durumu belirsiz. Sevilla B takımını lige veda maçlarını oynuyor. Savunmadan Konyk cezalı. Savunmadan Berrocal ve orta sahadan Pozo, İspanya U19 milli takımında. Savunmadan Amo ile kanat oyuncusu Lara ise sakat. Gollü bir maç bekliyoruz.


25 MART 2018 Banko İddaa Hazır Kuponları


461 PESCARA-EMPOLİ MS0 3.10
459 CREMONESE-VIRTUS ENTELLA 0 VEYA 2 1.69
491 RAMPLA JUNİORS-LİVERPOOL MONTEVEDİO MS2 2.00
471 ZARAGOZA -SEVİLLA B 2.5 ÜST 1.60
ORAN:16.76

FutbolArena'da İddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!