comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Mircea Lucescu, Trabzonspor'a gelecek mi?

28 Aralık 2015, Pazartesi 13:37
Mircea Lucescu, Trabzonspor'a gelecek mi?

Shakhtar Donetsk kulübü Mircea Lucescu'nun Trabzonspor'un başına geçeceği iddialara dair olarak ilk kez sessizliğini bozdu.

FutbolArena Dış Haberler - Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta'nın teknik direktörlük için ilk adreslerinin Mircea Lucescu olduğunu açıklamasının ardından Türk ve Ukrayna basınında günlerce çeşitli iddialar yer almıştı.

Trabzonspor'dan sonra Shakhtar Donetsk cephesi de bu gelişmeyle ilgili olarak ilk kez konuştu. Ukrayna ekibinin deneyimli kulüp CEO'su Sergei Palkin bu konuyla ilgili görüşlerini dile getirdi.


Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk'ten ayrılacak mı?


Sergei Palkin: "Sayın Lucescu ile sözleşmemiz 2016 Mayıs'ın da ona eriyor. Kendisinin büyük deneyimleriyle Şampiyonlar Ligi dahil olmak üzere en üst düzey kulvarlarda yüzlerce zaferler kazandık. Birkaç düzine kupa kaldırdık. Lucescu'yu yeniden takımın başında görmek istiyorum. Daha da iyiye gideceğimize eminim." dedi.
Sözlerini sürdüren Palkin şunları söyledi: "Lucescu'nun sözleşme konusu tamamen kulüp başkanıyla oturup görüşeceği bir şey. İki tarafın anlaşması gereken bir durum." ifadelerini kullandı.

Palkin son olarak ise Shakhtar Donetsk taraftarının içinin rahat olmasına gerektiğine vurgu yaparken: "Taraftarlarımız merak etmesin ki Shakhtar Donetsk her zaman en iddialı hedefler koymuştur ve her zaman o başarıları elde etmiştir. Bu nedenle taraftarlarımızın hiçbir konu da gelecek için ümitsizliğe kapılmalarına gerek yok" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!