comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Hacıosmanoğlu'nun aklında erken seçim yok!

22 Mart 2015, Pazar 08:55
Hacıosmanoğlu'nun aklında erken seçim yok!

Yargıtay'ın kongre iptali için yerel mahkemeyi onamasının ardından yeni bir süreç başladı. Başkanın avukatları karar düzeltme itirazı için hazırlanıyor, Hacıosmanoğlu'nun da aklında erken seçim yok.

Önceki gün Yargıtay'ın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun görev süresiyle ilgili olarak yerel mahkemenin verdiği ‘kongre iptal' kararını onaması, camiayı heyecanlandırmıştı. Ancak ardından yaşananlar, bir erken seçimin olmayacağını gösterdi. Çünkü Başkanın avukatları karar düzeltme için hazırlık yapıyor ve sürecin böylece bir hayli uzayacağı, hatta normal seçimin olacağı Kasım'a kadar sarkacağı belirtiliyor. Bunun yanı sıra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da kongreye dair tavrı çok net. Yakın çevresine gelişmeleri değerlendiren Trabzonspor'un patronunun şu sözleri, izlenecek yol haritasını da netleştiriyor:
 
‘Biz darbeyle mi geldik!'
 
“Burada amaç üzüm yemek değil. Biz bu koltuğa darbe yaparak, birilerine, ‘Sen kalk, biz oturalım' diyerek mi geldik! Bizi seçen, bu görevi yapmamızı isteyen bir kongreye sonuna kadar hizmet bizim görevimiz. Trabzonspor'da çok insana dokunduk, çok insanın bu kulüpten sağladığı rantı kestik. Normalde yolda selamlaşmayan o kişiler de şimdi bize karşı tek vücut hareket ediyor. Ancak biz doğru bildiklerimizi yapmaktan asla vazgeçmeyeceğiz.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!