comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor ligden çekilecek mi?

11 Şubat 2015, Çarşamba 19:53
Trabzonspor ligden çekilecek mi?

Trabzonspor'da kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na üst üste verilen cezalar sonrası bordo-mavililerde ligden çekilme gündeme geldi mi?

FutbolArena Özel Haber  - Trabzonspor kulübü başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun aldığı ceza üzerine ser bir açıklama yayınlayarak tepki koyduğunu çok yakından biliyorsunuz. Yıldırım Demirören'in son yaptığı yorumlardan sonra bu cezaları dahada fazlalaştırabiliriz yorumlarından sonra iyice kızan yöneticiler bundan sonra bu tarz yaklaşımlar devam ederse ligden bile çekilebileceklerini anlatıyorlar. Son Fenerbahçe maçı öncesinde Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da kötü yönetim olursa takımı sahadan çekerim ifadelerini kullanmıştı.
 
Tabi bu durumun mümkün olabilmesi sadece başkan ve yöneticilerin isteği ile olmuyor böyle bir kritik kararda daha öncesinden acil genel kurul düzenleyerek bu konuyu oylamaya açacakları bile konuşulmuş. 3 Temmuz sürecinden bu yana trabzonspor'un tüm protestoları yapmış olmasına rağmen hiçbirşey değişmemişti ama bu tarz bir hareket kötü ve zaralı sonuçlarda ortaya çıkartabilir. Şimdiden sadece duyulduğunda Trabzonlu taraftarların tepkisini çekecek gibi görünüyor.

Haber: Yetkin Etkin 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!