comScore

Trabzonspor Trabzonspor

''Kupa artık gerçekten hak edene verilsin''

17 Eylül 2014, Çarşamba 22:46

Trabzonspor'un eski başkanlarından Nuri Albayrak, Lig Radyo'da Yetkin Etkin ile Ajans Futbol'a çarpıcı açıklamlar yaptı.

FutbolArena Özel Röportaj - Trabzonspor'un eski başkanlarından Nuri Albayrak, Lig Radyo'da Yetkin Etkin ile Ajans Futbol'a çarpıcı açıklamlar yaptı.

''Bizim zamanımızdan sadece kaleci Onur kaldı, diğer bütün oyuncular yenilendi. Aslında bakılırsa değişimin şart olduğu ortamda çok yatırım yapılarak kaliteli isimler transfer edildi. Maliyetleri çok olsa bile yine de değişmez.''

Parayı versinler kendi ismini koysunlar
''Akyazı projesinde bizim zamanımızdan bu yana herkesin alay ettiği ve karşı çıktığı ortamda biz inandık ve şimdi çok önemli tesis olma yolunda büyük aşama kaydedildi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu projeyi desteklemeseydi zaten olması da çok mümkün değildi. Şimdi ismi konusunda kızan taraflar oluyor da önce bu yorumu yapmak için 500 milyon Euro getirsinler, ondan sonra konuşsunlar. Hatta bu yatırımı yapsınlar kendi isimlerini koysunlar.''

Kupa acilen verilsin

''Biz artık dışarıdan desteğe devam ediyoruz. Ama en çok istediğim şey artık hak edilen kupanın alınmasıdır. Başkan olmak için göreve gelen İbrahim Hacıosmanoğlu söz verdiklerini bu konuda yapamadı. Ben Fenerbahçe'nin yerinde olsam bu kadar şüpheli ortamda aynı Beşiktaş gibi her şey noktalanana kadar iade ededim. Çünkü onlar için bir kupanın çok değeri yok. Aziz Yıldırım'ın ceza tarafı çok başka bir durum. Bütün mahkemeler ve UEFA ile CAS şike yüzünden cezalandırıldığı ortamda artık gereken yapılsın.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!