comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Yerel basından Trabzonspor'a övgü

29 Ağustos 2014, Cuma 17:32

Trabzon'da yayınlanan yerel gazeteler, Trabzonspor'un Rostov'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmasına geniş yer ayırdı.  

Trabzon'da yayınlanan yerel gazeteler, Trabzonspor'un Rostov'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmasına geniş yer ayırdı.

Günebakış Gazetesi, "Yolun açık olsun Trabzonspor'um" ve "Avrupalı Trabzon" başlıklarını atarken Karadenizin Sesi Gazetesi, "Gurur duy Türkiye!" başlığını kullandı. Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Türkiye'nin gururu Avrupalı fırtına" manşetiyle yayınlandı. Taka Gazetesi, "Finale kadar yolu var" manşetini kullanırken Karadeniz Gazetesi galibiyeti okuyucularına, "Gülümse yeter" başlığıyla aktardı. Karadeniz'den Sonnokta Gazetesi ise, "Fırtına Avrupa'ya giriş yaptı" manşetiyle çıktı.

MUSTAFA YUMLU: "TURU SAMET KARDEŞİMİZE ARMAĞAN EDİYORUZ"

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, önceki gün lösemi hastalığı ile verdiği mücadeleyi kaybederek vefat eden bordo mavili taraftarlardan Samet Türkmen'i unutmayacaklarını belirtti, "Bizi bir yapan taraftarlarımızdan değerli kardeşimiz Samet Türkmen'in vefatı bizi derinden üzdü. Tüm taraftarlarımızın ve camiamızın başı sağ olsun. Bu sezonki zaferlerimizi ona armağan etmek istiyoruz. Bu nedenle Rostov karşısında aldığımız başarılı sonuçlarla gelen turu da Samet kardeşimize armağan ediyoruz" dedi.

Zeki Yavru'da Samet Türkmen'in ailesine başsağlığı dileğinde bulundu, "Samet kardeşimizi hiç unutmayacağız. Bu ve bundan sonraki zaferlerimizi ona hediye edeceğiz" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR ARA VERMEDEN ÇALIŞTI


Bu arada bordo mavililer, Rostov maçının ardından ara vermeden Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmanda, dünkü maçta forma giyen oyuncular koşu yaparken, diğer futbolcular taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!