comScore

Real Madrid Real Madrid

Zidane'dan Mourinho açıklaması

06 Ocak 2014, Pazartesi 16:33

Real Madrid'in Fransız efsanesi ve aynı zamanda Ancelotti'nin asistan antrenörü Zidane, eski hocaları Jose Mourinho hakkında konuştu.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in asistan antrenörü Zinedine Zidane, Jose Mourinho hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

Jose Mourinho'nun Real Madrid'de teknik direktör olduğu dönem Sportif Direktör olan Zinedine Zidane, Portekizli çalıştırıcı ile çalışmanın zor ancak eğlenceli olduğunu dile getirdi.

Fransız efsane Mourinho'nun yardımcısı olmanın iyi bir tercih olmayacağını söylerken böyle bir şeyi asla istemeyeceğini ifade etti.

Canal +'ya konuşan Zidane, "Ancelotti ile her şey çok doğal. Onunla birkaç gün önce telefonda konuştum. Şu anda hem benim için, hem Ancelotti hem de kulüp için iyi günler geçiyor" dedi.

Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho hakkında konuşan Zidane, "Örneğin asla Mourinho'nun asistanı olamazdım. Onun dışında Jose'nin daima bir yardımcısı var. Onun sağ kolu olmak pek doğru bir karar olmazdı" şeklinde konuştu.

Jose Mourinho sezon başında Real Madrid'den ayrılarak Chelsea'de göreve gelmişti. Portekizli çalıştırıcı Real Madrid'in yıldız oyuncuları Sergio Ramos ve Iker Casillas ile yaşadığı sorunlarla gündemden düşmemişti.

sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!