comScore

Real Madrid Real Madrid

Ronaldo, Ballon d'Or ile ilgili net konuştu

13 Aralık 2013, Cuma 19:33

La Liga ekibi Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, "Ballon d'Or'u 2008 yılında kazandığım için mutluyum" dedi.

La Liga'nın devlerinden Real Madrid'in Portekizli yıldız ismi Cristiano Ronaldo, Ballon d'Or, CR7 giyim markası ve merak edilen diğer konulara Fransız basınına verdiği röportaj aracılığıyla açıklık getirdi.

Ronaldo, gündemi meşgul eden FIFA Altın Top ödülüne aday gösterilmesiyle ilgili yaptığı "2008 yılında Ballon d'or'u kazandığım için mutluyum" yorumuyla sözlerine başladı.

Emekliliğine yönelik planlarını da paylaşan Portekizli hücum oyuncusu, "Spor ve moda içerisinde kariyerimi devam ettirmek isterim" dedi. Futbol oynayıp başarılar kazanmayı olabildiğince devam ettirmek istediğini dile getiren Real Madrid taraftarının gözbebeği, oğlunun da futbolcu olmasının hayallerinden birini daha gerçeğe dönüştüreceği ama ne yapmak istediğine karar verecek kişinin kendisi olmadığını belirtti.

"AĞIRLIK ÇALIŞMASI YAPMAYA BAYILIYORUM"

Fiziksel durumunu nasıl zirvede tuttuğunun sırrına yönelik ise Ronaldo, "Hem kişişel açıdan hem de kariyerim adına fiziğimi muhafaza etmem benim için önemli. Her gün antrenman yapma fırsatına sahibim. Spor salonuna gidip, ağırlık çalışması yapmaya bayılıyorum ve her zaman sağlıklı bir şekilde karnımı doyurmayı denedim" değerlendirmesinde bulundu.

"KİMSEYİ KOPYALAMAYA ÇALIŞMIYORUM"

David Beckham'ın futbolu bırakması sonrası İngiliz stil ikonunu bu alandaki mirasına konduğuna yönelik soruya Cristiano Ronaldo "Belki de David Beckham'ın üzerimde etkisi vardır ama kimseyi kopyalamaya çalışmıyorum. Benim kendi stilim var. Marka fikri son derece doğal bir şekilde ortaya çıktı ve sonuçları rüya gibi" yanıtını verdi.

"EĞER SAHADA İYİ OYNAMASAYDIM..."

Son olarak kurduğu giyim firmasına yönelik görüşlerini aktaran Portekizli milli futbolcu, "Şu ana kadar firmanın yakalamış olduğu başarı beni çok mutlu etti. Tabii ki başarıya giden yolun yüzde yüzünü benim futbolcu olmam teşkil ediyor. Eğer sahada iyi oynamasaydım veya kendimi oyunuma vermeseydim, bugüne kadar yaptığım her şeyi gerçeğe dönüştürmem çok daha zor olurdu. Ve elbette ki, Tanrı'ya bana yıllardır sunduğu bütün başarılardan dolayı şükretmeliyim ama bu her gün en üst noktada kalabilmek çok sıkı çalışmayı da gerektiriyor" diyerek sözlerini noktaladı.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!