comScore

Real Madrid Real Madrid

Real'de kadro belli oldu!

10 Aralık 2013, Salı 14:34

Galatasaray Juventus ile TT Arena'da karşılaşırken, kulaklar Parken'de olacak. İspanyol ekibin Kopenhag kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başlarken, İspanyol medyasındaki haberler sarı-kırmızılıları sevindirecek cinsten...

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Juventus karşısında Şampiyonlar Ligi'nde 'tamam mı, devam mı' maçını oynadığı sıralarda kulaklar Danimarka'da olacak.

Grup lideri Real Madrid'inKopenhag ile oynayacağı karşılaşmadan alacağı galibiyet, Galatasaray'ın Juventus'a kaybetmesi halindebile, sarı-kırmızılıların yollarına UEFA AVrupa Ligi'nde devam etmesini sağlayacak.
Danimarka'daki karşılaşma bu açıdan çok büyük önem taşırken, herkesin aklında Madrid'de Bale, Ronaldo gibi isimlerin oynayıp, oynamayacağıyatıyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti, iyi bir kadro ile Kopenhag karşısına çıkacaklarını söylese de isim vermekten kaçınmıştı.

İspanya'da Real Madrid'e yakınlığı ile bilinenAS ve Marca gazetelerinin muhtemel 11'leri ise Galatasaray taraftarını sevindirecek cinsten. İki büyük gazete de Cristiano Ronaldo ve Bale'i ilk 11'de gösterirken,Benzema ve Isco gibi isimlerin da sahada olacağıbelirtildi.




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!