comScore

Real Madrid Real Madrid

Monaco transfere doymuyor! 35 milyon euro...

07 Aralık 2013, Cumartesi 12:35

La Liga ekibi Real Madrid'in Arjantinli yıldızı Angel Di Maria'nın kış transfer döneminde 35 milyon Euro bonservis bedeli ile Fransa 1. Lig temsilcisi Monaco'nun yolunu tutacağı belirtildi.

Fransa 1. Ligi'nde mücadele eden Monaco'nun devre arasında La Liga'nın devlerinden Real Madrid'in Arjantinli yıldızı Angel Di Maria'yıkadrosuna katmak için İspanyol kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Başkent kulübünün Gareth Bale hamlesi sonrası gözden düşen Di Maria'nıntakımdan ayrılmasına Carlo Ancelotti'nin de onay vermesi halinde bu transferin en kısa süreiçerisinde resmiyet kazanacağı kaydedildi.

İspanyol basınında yer alan haberlerde DiMaria'nın bu transfere fazlası ile sıcak baktığına değinildi. Fransız kulübü ile Arjantinli oyuncu arasında yapılan görüşmelerde taraflar arasındaherhangi bir pürüzün kalmadığı, kulüplerin de 35 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli karşılığında el sıkışmalarının beklendiği ifade edildi.

Gareth Bale'nin Real Madrid'de ilk 11'egirmesi ile birlikte yedek kulübesine çekilen Angel Di Maria, 2014 Dünya Kupası öncesinde düzenli forma giyebileceği bir takım arayışına girdi. Fransız takımının, Di Maria'ya Real Madrid'den daha fazla yıllık ücretönerdiği ve alacağı süre konusunda da oyuncuya çeşitli garantiler verdiği ileri sürüldü.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!