comScore

Real Madrid Real Madrid

Zidane'den Ronaldo'ya 'Altın Top' desteği

06 Aralık 2013, Cuma 17:34

Eski futbolcu Zinedine Zidane, FIFA Altın Top Ödülü'nü bu yıl içinde sergilediği performansla Real Madridli Cristiano Ronaldo'nun hak ettiğini dile getirdi.

Cezayir asıllı Fransız eski yıldız futbolcu Zinedine Zidane, FIFA Ballon D'or (Altın Top) Ödülü'nü Cristiano Ronaldo'nunkazanması gerektiğini söyledi.

2014 FIFA DünyaKupası'nın kura çekimine katılmak için Brezilya'da bulunan Zinedine Zidane, FIFA Altın Top Ödülü'ndeki favori adayına ilişkin gazetecilere açıklamada bulundu.

Real Madrid'de sportif direktörlük görevini sürdüren Zidane, kulübün yıldız oyuncusu Ronaldo'nun bu sezonçok üstün bir performans sergilediğini savunarak, "Cristiano Ronaldo, Portekiz ve Real Madrid için neler yapabileceğini gösterdi. Ronaldo, kendinden bahsetmeyi çok sevmez. Sahadainanılmaz şeyler yaparak performansının konuşulmasını tercih eder" ifadelerini kullandı.

İsveç ile Portekiz arasında oynanan Dünya Kupası eleme maçında,Ronaldo'nun Portekiz'i tek başına Brezilya'ya taşıdığınıbelirten Zidane, sözlerini, "Ne kadar mükemmel bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Madrid'te onun yanındaolmaktan, antenmanlarda onu izlemekten gurur duyuyorum" şeklinde tamamladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!