comScore

Real Madrid Real Madrid

City'li yıldız için iki dev karşı karşıya!

01 Aralık 2013, Pazar 14:34

İngiliz basını, Barcelona'nın ısrarla istediği Arjantinli forvet oyuncusu Sergio Aguero'nun, yaz transfer döneminde Real Madrid forması giyeceğini öne sürdü.

İngiliz basını, La Liga ekiplerinden Barcelona'nın ısrarla kadrosun katmak istediği Arjantinli oyuncu Kun Aguero için Real Madrid kulübünün 48 milyon poundu gözden çıkarttığı iddia edildi.

Bu büyüleyici teklifin Manchester City tarafından kabul edileceği ve yıldız oyuncunun önümüzdeki sezondan itibaren Madrid forması giyeceği öne sürüldü.

Haberde, Real Madrid'in başkanı Florentino Perez ile Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansour'un bu hafta transfer detayları için görüşeceği ve önümüzdeki sezon için Perez'in söz alacağı belirtildi.

JOE HART GÖNDERİLİYOR!

Ayrıca Şeyh Mansour, kaleci Joe Hart'ın performansını beğenmediği ve transfer döneminde kulüpten gönderileceği kaydedildi. City'nin ise kaleci Joe Hart'tan oluşacak boşluğu, Iker Casillas ile dolduracağı kaydedildi.

BARCELONA'DA TALİP

Manchester City'nin Aguero için yüksek bir bonservis bedeli istmesi üzerine Barcelona kulübünün Alexis Sanchez ve para teklifinde bulunacağı kaydedildi. City teknik direktörü Manuel Pellegrini'nin Alexis'i kadrosunda görmek istemesi ise bu transferin gerçekleşme olasılığını arttırıyor.

Bu sezon çıktığı maçlarda başarılı bir performans ortaya koyan 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon City forması altında çıktığı 18 maçta 18 gol atıp 10'da asist yaparak takımına önemli bir katkıda bulundu. Kun Aguero'nun kulübüyle olan sözleşmesi 2017 yılında bitecek.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!