comScore

Manchester United Manchester United

Moyes: "Şanssızlığımızı kıracağız"

11 Şubat 2014, Salı 20:30

Manchester United Menajeri David Moyes, gündemle ilgili açıklamalar yaptı. Doğruları yaptıklarını ancak şansın yanlarında olmadığını söyleyen teknik adam, şanslarının döneceğini ve başarıyı yakalayacaklarını iddia etti.

Manchester United'in tartışılan menajeri David Moyes, takımda bir şanssızlık olduğunu ve bunun Emirates'te oynanacak Arsenal maçında değişmesini umduğunu belirtti.

Haftasonu yedikleri son dakika golüyle Fulham'la 2-2 berabere kalan geçen yılın şampiyonu, bir önceki hafta deplasmanda Stoke City'ye 2-1 yenilmişti.

Salı günü, tecrübeli defans oyuncusu Rio Ferdinand'ın sezon sonu emekli olacağı haberlerini yalanladığı basın açıklamasında Moyes: "Bu zamana kadar doğru şeyler yaptık, bu doğruları yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Kulübün internet sitesine konuşan menajer, çalışmaya devam etmelerinin gerektiğini, yaşadıkları şanssızlığın bir gün kırılacağına emin olduğunu söyledi.

Chelsea'nin 15 puan gerisinde 7. sırada bulunan United, kasım ayında Arsenal'le Old Trafford'da karşılaşmış ve Topçular'ın eskioyuncusu Robin van Persie'nin ayağından bulduğu golle maçı 1-0 kazanmıştı.

"İyi olan taraf biziz, bunugöstereceğiz"

Alex Ferguson'un emekliliği sonrası göreve gelen Moyes, Arsenal'e karşı Old Trafford'da güzel bir sonuç aldıklarını ve bunu tekrarlayabileceklerini sözlerine ekledi.

TheSun gazetesinde çıkan, Rio Ferdinand'ın sezon sonu emekli olacağı haberlerini de yalanlayan Moyes, konu hakkında:" tamamıyla gerçek dışı bir haber" demekle yetindi.

"Kırmızı Şeytanlar"ın, Chelsea'nin 1 puan gerisinde ikinci durumda bulunan Arsenal karşısında Fellaini, Evans ve Jones'dan faydalanamayacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!