comScore

Manchester United Manchester United

Giggs'i takım arkadaşına sordular!

29 Kasım 2013, Cuma 21:18

Machester United, Şampiyonlar Ligi fikstüründe karşılaştığı Bayer Leverkusen'i 0-5'le geçerken Almanya temsilcisinin stoperleri, Wayne Rooney'e maç sırasında Ryan Giggs'i sordu.

Cuma günü 40 yaşını dolduracak olan Ryan Giggs, bu maçta 90 dakika sahada kalırken takımın yıldızı Wayne Rooney, maç sonunda mikrofonlara şunları söyledi: “Ryan için sözün bittiği yerdeyiz. Öyle ki, maç sırasında Leverkusen stopleri bana onun nasıl olup da bu yaşta hala oynayabildiği sordu. Şurası kesin ki ben onun yaşına geldiğimde oynamaya devam etmiyor olacağım, ama o hala topla birlikte çok rahat.”
 
Takımın genç oyuncularından Chris Smalling ise küçüklüğünde kendisi için rol model olan Giggs'in hala sahada ve onlarla birlikte olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Manchester United formasını 24 yıldır üzerinde taşıyan Galli efsane, Michael Carrick'in yokluğunda orta sahada oynarken gösterdiği performansla mevkiinin diğer alternatifleri Fellaini ve Cleverley'den daha iyi durumda olduğunu kanıtladı.
 
Öte yandan takımın eski ve efsane menajeri Alex Ferguson, Leverkusen maçının sonunda soyunma odasına inerek takımı kutladı. İskoç futbol adamının yeni menajer David Moyes'le ilk günden bu yana yakın ilişkide olduğu biliniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!