comScore

Manchester City Manchester City

Manchester City'yi Yobo durdurdu!

08 Şubat 2014, Cumartesi 19:02

İngiltere Premier Lig'in 24. hafta mücadelesinde zirve takipçisi Manchester City, deplasmanda Yobo'lu Norwich City'ye konuk oldu. Mücadele 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.

İngiltere Premier Lig'in 24. hafta mücadelesinde zirve takipçisi Manchester City, deplasmanda Norwich City'e konuk oldu.

Carrow Road'da oynanan karşılaşma 0-0'lık eşitlikle tamamlandı ve Manchester City, zirve yolunda önemli bir darbe almış oldu.
Manuel Pellegrini'nin öğrencileri bu beraberlikle 54 puana yükseldi ve zirveyi Chelsea'ye kaptırdı. City, geçtiğimiz hafta da Chelsea'yi konuk ettiği maçta gol atamamış ve ligin en çok gol atan takımı olarak şaşkınlık yaratmıştı.

Bu beraberlikle 25 puana yükselen Norwich'te ise Galatasaray'dan kiralanan Johan Elmander maç kadrosunda yer almazken, devre arasında Fenerbahçe'den kiralanan Joseph Yobo ise 90 dakika forma giydi.

İlk maçta Manchester City'ye 7-0 kaybeden Norwich'te Nijeryalı savunmacının harika performansı nedeniyle 'Maçın oyuncusu' ödülünü alması gerektiğini düşünen taraftarların sayısı hayli fazlaydı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!