comScore

Karşıyaka Karşıyaka

Karşıyaka'nın yeni başkanı Fatih Diniz kimdir? Kaç yaşındadır? Fatih Diniz'in mesleği ne?

30 Aralık 2015, Çarşamba 09:51
Karşıyaka'nın yeni başkanı Fatih Diniz kimdir? Kaç yaşındadır? Fatih Diniz'in mesleği ne?

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da başkanlık seçimi yapıldı. İzmir ekibinde başkanlığa Fatih Diniz seçildi. Peki Fatih Diniz kimdir, ne iş yapar ve kaç yaşındadır. Tüm bilgiler haberimizde.

FutbolArena - PTT 1. Lig'de bu sezon kötü günler geçiren ve ligin ilk yarısını 13 puanla son sırada tamamlayan Karşıyaka'da başkanlık seçimi yapıldı. Olağanüstü Genel Kurulu'nda Fatih Diniz ile Mutlu Altuğ'un listeleri yarıştı. Yaklaşık 7 saat süren seçimde, Fatih Diniz, 362 oy alarak başkanlığa seçildi. Mutlu Altuğ'un listesi ise 356 oyda kaldı.

Fatih Diniz kimdir? Kaç yaşındadır? Fatih Diniz'in mesleği nedir?


1954 doğumlu olan Fatih Diniz, Karşıyaka kulübünde geçmiş yıllarda da başkanlık dahil birçok görevde bulunmuştu. 1985 yılında altyapıda görev alarak başlayan serüveni sırasında 2. başkanlık ve Basketbol Şube başkanlığı da dahil olmak üzere birçok kez yönetici olarak görev yaptı. 2013 yılında ise rekor oyla başkan seçildi. Fatih Diniz işadamı olarak tanınmaktadır.

Fatih Diniz'in listesinde kimler var?


''Cenk Karace, Turhan Gürsel Urhan, Gökhan Şensan, Mehmet Yaya, Murat Selçuk, Cafer Aralı, Onur Güner, Kerim Çetin, Ziyanur Hasbay, Erdal Çilengiroğlu, Olgar Erdoğanlar, Ahmet Eriş, Ali Talak, Korhan Yetiş, Mustafa Özçakar, Tamer Ustaoğlu, Tolga Yağlı, Rıfat Tekbaş.''

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!