comScore

Juventus Juventus

Juventus'tan Vidal açıklaması... Kalıyor mu?

25 Temmuz 2014, Cuma 21:11

Juventus yöneticisi Giuseppe Marotta, adı sürekli olarak transfer dedikodularına karışan Arturo Vidal hakkında açıklamalar yaptı. 

Juventus Yöneticisi Giuseppe Marotta, transfer piyasasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Şilili yıldız Arturo Vidal'i satmak gibi bir niyetleri olmadığını açıkladı.
 
Şilili orta saha, Perşembe günü düzenlediği basın toplantısında, Old Trafford'a transfer olacağı iddialarını kesin bir dille yalanlarken, Juve'den ayrılma ihtimali konusunda ise net bir cevap vermemişti.
 
Vidal'in yanlış anlaşıldığını düşünen Marotta ise, "Aslında her şey çok açık. Vidal geçen sene bizimle sözleşmesini uzattı. Yani iki taraf da karşılıklı olarak bunu istedi. Ayrılması için hiçbir neden göremiyorum. Dün bu konu hakkında bir açıklama yaptı ancak aceleye geldiğinden yine bazı söyledikleri yanlış anlaşıldı." şeklinde konuştu.
 
Şilili oyuncunun Juve'de mutlu olduğunun tekrar altını çizen İtalyan yönetici, Vidal'in ayrılmak istediğini beyan etmesi halinde ne yapacakları sorusuna, "Bu çok çok düşük bir ihtimal. Bunu hiç düşünmedim bile. Durum aslında tipik transfer piyasası sorunu. Büyük kulüpler onu istiyor ve ortalığı karıştırıyorlar. Onun kulüp arasındaki bağlar düşündüğünüzden de güçlü." ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!