comScore

Juventus Juventus

Juventus-Trabzonspor biletleri satışta

19 Şubat 2014, Çarşamba 14:32

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor, UEFA Avrupa Ligi'nde Juventus ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un sahasında oynayacağı bu maçların biletleri satışa sunuldu.

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor, UEFA Avrupa Ligi'nde de Juventus ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un sahasında oynayacağı bu maçların biletleri satışa sunuldu.

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, bordo-mavililerin 23 Şubat'ta Hüseyin Avni Aker'de Kayserispor, 27 Şubat'ta da yine sahasında Juventus ile oynayacağı maçların biletlerinin satışa sunulduğu belirtilerek, Kayserispor maçı biletleri bugün sadece taraftar kart sahiplerine, biletix internet sitesi ve gişelerinden, Juventus maçı biletlerinin ise sadece biletix internet sitesinden satılmaya başladığı belirtildi.

Juventus maçı biletlerinin gişe satışına Kayserispor maçı sonrasında başlanacağı belirtilen açıklamada, Kayserispor maçı biletlerinin kale arkası 10, maraton 20, kapalı kenar 50, kapalı orta 60, VIP 150 liradan VIP özel biletlerinin ise 300 ile 2 bin liradan satılacağı kaydedildi. VIP özel A ve B sırasından alınacak biletlere fatura kesileceğinden bu biletlerin sadece stadyum önündeki biletix gişelerinden satılacağı belirtildi.

Açıklamada Juventus maçında kale arkası biletlerinin 10, maratonun 30, kapalı kenarın 50, kapalı ortanın 75, VIP'in 200, VIP özel'in bin, misafir seyirci tribünü biletlerinin de 30 liradan satılacağı ifade edildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!