comScore

Galatasaray Galatasaray

Aysal kesenin ağzını açtı! ... bin dolar

27 Kasım 2013, Çarşamba 10:37

Galatasaray yönetimi kesenin ağzını açtı. Bugün alınacak galibiyet halinde oyunculara 400 bin dolar prim verilecek. Beraberliğe ise belirlenen rakamın yarısı dağıtılacak.

Aslan'da gözler, Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında bugün Real Madrid ile yapacağı zorlu mücadeleye çevrildi. 4 puanla 2. sırada bulunan Sarı-Kırmızılılar için alınacak her türlü beraberlik ve galibiyet artık altın değerindi.

Yönetim de oyuncuları bu tarihi maça motive etmek için kesenin ağzını açtı. İspanya'da alınacak bir galibiyet halinde futbolcular adeta ceplerini dolduracak. Sarı-Kırmızılı yönetim galibiyet primini 400 bin dolar olarak belirledi. Aynı oran Kadıköy'de 2-0 kaybedilen derbi maçı için de öngörülmüştü. Ancak tek farkla.

Derbide alınacak beraberliğe yönetim herhangi bir prim öngörmemişti. Yönetim, Real karşısında alınacak beraberlik halinde de futbolculara 400 bin doların yarısını vermeye karar verdi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın futbolculara prim müjdesini İspanya yolculuğu öncesinde verdiği öğrenildi. Başkan'ın ayrıca oyuncuları motive edici bir konuşma da yaptığı sızan haberler arasında.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!