comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da kritik toplantı - Süper Lig Haberleri

05 Mart 2016, Cumartesi 14:44
Galatasaray'da kritik toplantı - Süper Lig Haberleri

Galatasaray Yönetimi, peş peşe alınan kötü sonuçlar ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin görevden ayrılmasının ardından Florya'da kritik bir zirve gerçekleştirdi.

FutbolArena - Galatasaray Yönetimi son günlerde yaşanan gelişmelerle ilgili Florya'da kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, teknik direk durumundan futbolcuların maaşlarında yapılması konuşulan indirim hakkında bir takım kararlar alındı.
 

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim olacak?
 

NTV Spor'un haberine göre; UEFA, Galatasaray'a yolladığı gerekçeli kararda futbol takımının harcamalarının 65 milyon Euro'yu geçmemesini istemişti. Sarı kırmızılı yönetim, oyuncu maaşlarında herhangi bir indirime gitmeyecek. Takıma ve oyunculara güveni tam olan yönetim, teknik direktör tercihi konusunda ise acele etmeyi düşünmüyor. Bir süre Orhan Atik ve Taffarel ikilisi ile yola devam etmek isteyen Galatasaray yönetimi, ilerleyen dönemlerde anlaşma zemini bulunursa yeni bir teknik direktörü takımın başına getirebilir.
 

Galatasaray yabancı hoca mı alacak?
 

Sarı-kırmızılıların gündeminde Hasan Şaş, Bülent Korkmaz, Okan Buruk gibi isimler bulunuyordu, ancak yönetiminden bazı yöneticilerin takımın başına yabancı bir teknik adam getirilmesi yönünde görüş belirttiği, başkan Dursun Özbek'in ise konuyla ilgili son kararını henüz vermediği ifade ediliyor. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!