comScore

Galatasaray Galatasaray

Hakan Şükür adeta çıldırdı! - Galatasaray Haberleri

08 Şubat 2016, Pazartesi 11:01
Hakan Şükür adeta çıldırdı! - Galatasaray Haberleri

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın efsane ismi Hakan Şükür, sosyal medya hesabından kendisine küfürlü yorumlar yapan kişilere çok sert bir mesaj yolladı.

FutbolArena - Futbol kariyerinden sonra bir dönem milletvekilliği de yapan Hakan Şükür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisine ve ailesine küfür edenlere sert bir mesaj verdi.

Hakan Şükür'ün instagram paylaşımı


2002 yılında aldığı Devlet Üstün Hizmet Madalyası Beratı'nı paylaşan Hakan Şükür, "Sözüm, kime küfür ettiğini bilmeyen Müslüman! ve insan müsveddelerine... Ailelerin, hanımefendilerin, gençlerin çocukların ve çocuklarımın gördüğü bir alana bir yandan Allah, kitap deyip küfür ederek neye veya kime hizmet ediyorlar anlayamıyorum." dedi.

 

 

Müsade ederseniz bazılarına hatırlatmak istediğim birşey var..Öncelikle,Evimin en güzel yerinde sakladığım,Onur duyduğum bu "berat, Aile kavramına inanan,aynı havayı soluduğumuz,aynı Saygı duruşunda bulunduğumuz,İstiklal marşı okuduğumuz ülke insanının,milletimin duaları, arkadaşlarımın desteği ile aldığım bir onlarca ödülden,sadece çok değer verdiğim bir Berat'tır Sözüm,kime küfür ettiğini bilmeyen Müslüman! ve insan müsveddelerine... Ailelerin,hanımefendilerin,gençlerin çocukların ve çocuklarımın gördüğü bir alana bir yandan Allah,kitap deyip küfür ederek neye veya kime hizmet ediyorlar anlayamıyorum.. Bu yola tevessül edenleri önce Allah'a sonra da Hukuk'a teslim ediyor,yorumu da Edepli,saygılı dostlara bırakıyorum.Sevgi ile kalın..

Hakan Şükür (@hakansukur9) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!