comScore

Galatasaray Galatasaray

Mustafa Denizli, Torku Konyaspor maçından sonra neler dedi? - Galatasaray Haberleri

06 Şubat 2016, Cumartesi 21:42
Mustafa Denizli, Torku Konyaspor maçından sonra neler dedi? - Galatasaray Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Torku Konyaspor'un kendilerini ilk yarıda unuttuğunu ikinci yarıda uyandıklarını söyledi.

FutbolArena - Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Torku Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Denizli, ikinci yarıda uyandıklarını ve tempolarını yükselttiklerini söyledi.
Deneyimli çalıştırıcı, 2. yarıda uyandık, tempomuzu yükselttik. İlk yarıda Konyaspor'un tuzağına düştük. İlk yarı iyi olup ikinci yarı oyundan düşseydik bu bizim için daha kötü olurdu. Bunlar çok ciddi kayıplar oluyor. İyi de oynasak, kötü de oynasak kazanmak çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

 

Mustafa Denizli'den Sinan Gümüş açıklaması


Denizli, maçın ilk yarısında dizinden sakatlanan Sinan ile ilgili, "Sinan'ın sakatlığı benim için sürpriz bir sakatlık değil. Dışarıda çok gündem olması genç oyuncu için baskı yaratır. 
Sinan Gümüş'ün 1-2 haftaya aramıza döneceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 


Mustafa Denizli, Burak Yılmaz transferi için neler dedi? Wesley Sneijder, Çin'e gidecek mi?



Mustafa Denizli, Burak Yılmaz'ın Çin'e gitmesine değinerek, "Burak Yılmaz'ın ayrılmasıyla 18-20 milyon euro'luk bir tasarruf oldu. Burak ısrarla gitmek istiyordu. Benim yapacak bir şeyim kalmadı. Ayrıca birçok yazılanın gerçekle ilgisi yok. Sneijder'ın gideceğini zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.

Mustafa Denizli transfer yapacak mı? Galatasaray yeni sezonda transfer için kimlerle görüşüyor?

 
Gündemlerinde olan 4 oyuncu ile ilgili çalışmaların sürdüğünü aktaran Denizli, "Ocakta gerçekleştiremediğimiz 4 transferle ilgili çalışmalar ve takibimiz devam ediyor. Şu anda yapamadık ama ağustos ayında mutlaka gerçekleşme mecburiyeti var. Bu lüks bir düşünce değil ihtiyaçtır. Bunun yapılma mecburiyeti var" diye konuştu.


 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!