comScore

Galatasaray Galatasaray

4 Büyükler Salon Turnuvası'nda maçlar kaç kaç bitti?

02 Ocak 2016, Cumartesi 23:38
4 Büyükler Salon Turnuvası'nda maçlar kaç kaç bitti?

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un efsane futbolcularının lig formatında birbirleriyle mücadele ettiği 4 Büyükler Salon Turnuvası'nın ilk haftasını Galatasaray lider tamamladı.

FutbolArena - Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8 kanalındaki yeni projesi 4 Büyükler Salon Turnuvası'nda ilk hafta maçları tamamlandı.

Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un efsane futbolcularının lig formatında birbirleriyle mücadele ettiği turnuvanın ilk haftasını Galatasaray lider tamamladı.

4 Büyükler Salon Turnuvası'nda Galatasaray-Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti?


İlk hafta maçında Fenerbahçe ile karşılaşan Galatasaray nefes kesen maçta Galatasaray'ı 6-5 mağlup etti. Ayhan Akman, Ümit Karan, Papen Mustafa,  Ceyhun Eriş ve Elvir Balic gibi efsanelerin ter döktüğü mücadele yoğun ilgi gördü.

 

4 Büyükler Salon Turnuvası'nda Beşiktaş-Trabzonspor maçı kaç kaç bitti?



Tümer Metin, Hami Mandıralı, İlhan Mansız gibi efsanelerin forma giydiği günün ikinci mücadelesinde Beşiktaş ile Trabzonspor karşılaştı. Mücadele 6-6 beraberlikle sona erdi. Trabzonspor'un kaçtığı, Beşiktaş'ın kovaladığı maç sonunda Trabzonspor cephesinde hakeme yoğun tepkiler vardı.

4 Büyükler Salon Turnuvası'nda maçlar ne zaman, saat kaçta?


Pazartesi akşamı saat 20.00'da oynanacak olan 2. hafta maçlarında Beşiktaş-Fenerbahçe ve Galatasaray-Trabzonspor maçları sahne alacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!