comScore

Galatasaray Galatasaray

Taffarel Atletico Madrid maçı öncesi konuştu

24 Kasım 2015, Salı 19:36
Taffarel Atletico Madrid maçı öncesi konuştu

Atletico Madrid - Galatasaray maçı öncesinde Taffarel, Muslera ve Jose Rodriguez basın toplantısında konuştu

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi'nde 5. maçlar öncesinde Galatasaray, Atletico Madrid deplasmanına çıkacak. 

Bu maç öncesinde Claudio Taffarel, Muslera ve Jose Rodriguez basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 
Görevli tercüman Jose Rodriguez ve Muslera'nın açıklamalarında çevirileri eksik yapınca basın mensupları tepki gösterdi.

Jose Rodriguez: "Defans sorunlarımız..."

Selçuk İnan'ın yokluğunda yarın oynaması beklenen genç oyuncu Jose Rodriguez: "Zor bir maç olacak ama elimizden geleni yapıp kazanmak istiyoruz. Yarın kazanmak için sahaya çıkacağız." dedi.

Rodriguez takımın savunma zaafiyetlerine de dikkat çekerek "Çok gol atan ve defans sorunlarını çözmüş bir takım olarak oynamak istiyoruz" şeklinde konuştu. İspanyol futbolcu ayrıca, "Hamza hocada olduğu gibi çok çalışmaktan taviz vermeyeceğim. Başımızda Taffarel gibi tecrübeli biri var." ifadelerini kullandı.

Fernando Muslera: "Kazanmak için buradayız"

Galatasaray'ın yıldız ismi Fernando Muslera: "Takımın yaşlı oyuncularından biriyim. Sorumluluk alıp düşüncelerimi takıma anlatmayı seviyorum. Kazanmak için buradayız. Bu maçı kazanarak ligde de şampiyonluk yarışımızı sürdürmek istiyoruz." dedi.

Muslera ayrıca Uruguay Milli takımından arkadaşları Godin ve Gimenez bu maçı konuşup, konuşmadığıyla ilgili bir soruya "Milli takım kampında odağımız elemeler olduğu için Godin ve Gimenez ile Atletico Madrid maçı hakkında konuşmadık." şeklinde cevap verdi.

Taffarel: "Buraya turistlik geziye gelmedik"

Taffarel basın toplantısını Türkçe 'Hoş geldiniz' diyerek başlattı. Basın toplantısındaki Türkçe tercüme krizi yoğun istek üzerine Galatasaray tercümanı Mert Çetin'in gelişiyle son buldu.

Yarın takımın başında sahaya çıkacak olan Taffarel "Çok zor bir maç ama şey bizim elimizde. Onların bizi İstanbul'da yendiği gibi biz de onları burada yenmeliyiz. İstanbul'dakine göre farklı bir anlayışımız olacak. Belki o kadar saygı duymayacağız. Yarın korkmadan mücadele etmeliyiz. Güzel bir futbol ortaya koyarak kazanmak istiyoruz" dedi.

Taffarel ayrıca "Yarınki maçtan ümitsiz değiliz. Ümitsiz olmamız için bir sebep yok. Turistik seyahate gelmedik. İspanya'da Atletico'nun gol sıkıntısı çektiği konuşuluyormuş umarım bu sorun yarın da devam eder. Atletico'nun hücum oyuncuları dışında, Godin gibi defans oyuncuları da çok etkili. Duran toplar için antrenmanlarda çalışma yaptık." şeklinde konuştu.

"Mustafa Denizli'den yarınki takım hakkında fikir alacak mısınız?" şeklindeki soruya Taffarel: "Mustafa Denizli ile görüşmedim ama sanırım Madrid'e geliyormuş. Şu an biz görev başındayız. Belirlediğimiz program devam ediyor. Mustafa Denizli yarın gelip bizimle görüşürse kesinlikle bize güç katacaktır." cevabını verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!