comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu için OLAY iddia!

24 Kasım 2015, Salı 00:46
Hamza Hamzaoğlu için OLAY iddia!

Menajer Doğan Ercan, Beyaz TV'ye Hamza Hamzaoğlu ile ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.  

FutbolArena - Hamza Hamzaoğlu'nun görevden ayrılmasından sonra Galatasaray'ın sezon başındaki transfer politikasıyla ilgili gündem yaratacak bir iddia ortaya attı. 

İşte menajer Doğan Ercan ve Cüneyt Tanman'ın Beyaz TV'ye açıklamaları


"Kalinic ve Konoplyanka'yı aldık, Hamza Hamzaoğlu istemedi"
Menajer Doğan Ercan şu açıklamaları yaptı: "Kalinic ve Konoplyanka'yı sezon başında alacaktı Galatasaray. Hem de uygun fiyata. Kalinic 500 bin euro kiralama bedeli, satın alma opsiyonu ise 2 milyon euro. Hani her şeyi Cüneyt Tanman'ın üzerine yıkıyorlar ya, insanlar bunu bilsin. Konoplyanka Sevilla'ya gitti. Yarın Barcelona'ya transfer olacak. Hamza Hamzaoğlu bizde oynayamaz dedi. Kalinic de Fiorentina'da kral oldu

Cüneyt Tanman da doğruladı


Galatasaray'dan istifa eden Cüneyt Tanman konuyla ilgili olarak menajer Doğan Ercan'ı doğruladı: "Evet. Sezon başında Kalinic ve Konoplyanka'nın menajerleriyle temas kurduk. Hatta bize yetki belgelerini yolladılar ama Hamza hoca istemedi. O kendi oyuncularını tercih etti ve bazılarını da aldı. Ben de bu yüzden istifa ettim"

Hamza Hamzaoğlu bu konu hakkına FutbolArena'ya konuştu

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ise bu iddialar hakkında FutbolArena'ya şu açıklamaları yaptı;

"Ben takımın teknik direktörü olarak transferde doğru kararlar verdim ve uyguladım. Bu konuda polemiğe girmeye gerek duymuyorum."

Hamza Hamzaoğlu ayrıca Beyaz TV'ye verdiği röportajda ise menajer Doğan Ercan'ın belirttiği gibi Kalinic'in kiralama maliyetinin 500 bin euro değil, kendilerinden 7-8 milyon euro istendiğini söyledi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!