comScore

Galatasaray Galatasaray

Abdurrahim Albayrak: 'Selçuk'a gerekirse kendi ayağımı takacağız'

18 Mayıs 2015, Pazartesi 18:00
Abdurrahim Albayrak: 'Selçuk'a gerekirse kendi ayağımı takacağız'

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Selçuk İnan'ın Beşiktaş maçına yetişip yetişmeyeceği yönünde gelen bir soruya esprili cevap vererek, "Gerekirse Selçuk'a benim ayağımı takacağız." dedi.

Galatasaray, Türkiye Kupası yarı final rövanşında Medicana Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maç için Sivas'a gitti. Takımla birlikte giden Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'da Atatürk Havaalanı'nında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Final vizesi almaya gittiklerini belirten Albayrak, "Türk Telekom Arena'da galip geldik. Final vizesini almak için Sivas'a gidiyoruz. Sivas'da iyi bir takım. Ama 4-1'in avantajı ile aslarımızı bırakarak gidiyoruz." dedi.
Fenerbahçe'nin son dakika golünü ve şampiyonluk yarışını da değerlendiren sarı kırmızılı yönetici, "Biz kendi maçlarımıza bakıyoruz. Tabiki de rakiplerimiz kazanacak. Son dakikalarda atıyorlar bizde son dakikalarda atıyoruz. Futbol bu sonuçta. İlk dakikada da gol atarsınız ya da yersiniz doksan artıda da atarsın ya da dediğim gibi yersiniz. Futbolda olan şeyler bunlar." şeklinde konuştu.

"GEREKİRSE ŞELÇUK'A KENDİ AYAĞIMI TAKACAĞIZ"

Medicana Sivasspor maçının ardından tek hedeflerinin Beşiktaş maçı olacağının altını çizen Albayrak, "Taraftarlarımızı yeniden bekliyorum. Bu sefer 40 bin değil 54 bin taraftar bekliyoruz." diye konuştu.

Selçuk İnan'ın Beşiktaş maçına yetişip yetişmeyeceği yönünde gelen bir soruya esprili cevap veren Abdurrahim Albayrak, "Selçuk'a gerekirse kendi ayağımı takacağız. Kendi ayağımla oynayacak (Gülüyor). İnşallah o maça kadar iyileşir. Çok arzu ediyor. Tabi son kararı doktor ve Hamza hoca verir. Bir problem olursa bizde yardımcı oluruz." dedi.

"180 DAKİKA SONRA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"

23 Mayıs'ta yapılacak seçimler içinde konuşan Albayrak, "Seçimde kazanacak olanların hepsi benim arkadaşlarım. Hepsi benden daha iyi Galatasaraylı. Önemli olan şampiyonluktur. Şampiyon olmak istiyoruz. 180 dakikamız kaldı. 180 dakikayı galibiyetle atlattığımız zaman şampiyonuz. Galatasaray şampiyon olacak. O gelen arkadaşların hepsi de benim arkadaşımdır. Yine beraber ve birlik olacağız. Üç başkan adayımıza da başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın Medicana Sivasspor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Sinan Bolat, Eray İşcan, Alex Telles, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Blerim Dzemaili, Aydın Yılmaz, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Bulut, Sinan Gümüş, Goran Pandev." CİHAN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!