comScore

Galatasaray Galatasaray

Rıdvan Dilmen: 'Derbide ibre Beşiktaş'tan yana'

16 Mayıs 2015, Cumartesi 22:20
Rıdvan Dilmen: 'Derbide ibre Beşiktaş'tan yana'

Rıdvan Dilmen NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Galatasaray'ın Gençlerbirliği 'ni 1-0 yendiği maçın ardından değerlendirmede bulundu.

NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Galatasaray'ın Gençlerbirliği 'ni 1-0 yendiği maçın ardından değerlendirmede bulunan Rıdvan Dilmen, "Şu bir gerçek ki Galatasaray büyük avantaj yakaladı. Emre Çolak'ın yaptığı hareket yanlış. Hamza Hamzaoğlu'na ve arkadaşlarına saygısızlık yapmıştır. Hamit ikinci yarının başından çıkana kadar çok iyi oynadı. Felipe Melo da iyi oynadı bugün. 5 Haftada gol yemeden 1-0 kazandı. İyi oynanamasına rağmen hepsinden 3 puan kazanmasını bildi. Galatasaray gayesine ulaşmış oldu" dedi.
 
"İbre Beşiktaş'tan yana şimdiden söylüyorum"
 
Rıdvan Dilmen ayrıca "Şu anda gözüken Galatasaray'ı sadece Fenerbahçe zorlayacak. Beşiktaş'ın bir rakibi yok.  Galatasaray'ın Beşiktaş maçı zor geçecektir. İbre Beşiktaş'tan yana şimdiden söylüyorum. Galatasaray, Galatasaraylılar şimdi aman haaa diyecekler.. Aman haaaa.. Umut Bulut'un düşürüldüğü pozisyon bana penaltı ve kırmızı kart gibi geldi" dedi.

"Melo'nun dokunulmazlığı devam ediyor"

Dilmen, Brezilyalı yıldızın maçtaki sert hareketi sonrasında hakem Halis Özkahya'nın kart göstermemesini eleştirirken, “Melo'nun Türkiye'deki dokunalmazlığı devam ediyor. Maalesef devam ediyor. Hangi takımla oynarsa oynasın. Ben Melo olsam, ‘Hocam bana bir kart göster ben de rahatlayayım, herkes rahatlasın' derdim. Şampiyonluğa oynarken son 3, 4 hafta kala hakemler kimseyi atamaz. Şükrü Saracaoğlu Stadı'nda da atamaz, burada da atamaz.
Son saniyede Stancu da beklemiyordu. Stancu da tedirgin oldu, kararsız kaldı. Aşırayım mı, vurayım mı derken, dokunabilidi. Kaleci topa uzanmak istedi, ama uzanamadı. Yakalayamadı, hazırlıksız yakalandı” ifadelerini kullandı.
Felipe Melo'nun, mücadelenin 25. dakikasında orta sahada Hleb'e yaptığı hareket tartışmalara yol açtı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!