comScore

Galatasaray Galatasaray

Turgay Kıran: "Kulüp tarihinde en çok oy alan yönetim olabiliriz

06 Mayıs 2015, Çarşamba 15:33
Turgay Kıran:

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Turgay Kıran, Galatasaray'ın tarihinde en çok oy alan yönetim kurulu olacaklarını iddia etti.

FutbolArena - Galatasaray Başkan Adayı Turgay Kıran, yaklaşan seçim öncesi açıklamalarda bulundu.

İddialı açıklamalarda bulunan Kıran, 5500 civarında oy kullanımı beklediğini ve 3700 dolaylarında oy alacaklarını iddia etti.
Adnan Öztürk'ün adaylıktan çekildiği için üzüldüğünü belirten Turgay Kıran, "Adnan ile ile her daim beraberiz. Bizle beraberdir.  Alp Yalman ve Adnan Öztürk'ün düşünceleri paralelinde hareket ediyoruz. dedi.

Turgay Kıran, futbol takımın sportif AŞ olarak yönetileceğinin altını çizerek, "Hamzaoğlu zor döneminde ekonomik ücretle sahip çıktı. Bizim çocuğumuz. Tekrar bir teknik direktör adayı 1-2 sene kayıp olur. Hamza hocayı destekliyorum. Alacağımız yıldızlar ile ilgili şu an için konuşmak istemiyorum. Amrabat Malaga ile anlaşma sağladı. Zaten Hamza hoca da kendisini istememişti" şeklinde konuştu.

Duygun Yarsuvat'ın sporda şiddet konulu panelden çekilmesinin isabetli bir karar olduğunu belirten Turgay Kıran,"Bu panel bazı avukatların beraber düzenlemiş olduğu bir panel. Duygun Yarsuvat'ın katılmaması isabetli oldu" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!