comScore

Galatasaray Galatasaray

Duygun Yarsuvat: "Fenerbahçe'ye şike sürecinde haksızlık yapıldı"

06 Mayıs 2015, Çarşamba 10:39
Duygun Yarsuvat:

Çağlayan Adliyesi'ndeki "Sporda Şiddet" paneli Galatasaray camiasında kaosa sebep oldu.

Perşembe günü Çağlayan Adliyesi'ndeki "Sporda Şiddet" paneli yönetimde tartışma yarattı... Bazı yöneticiler, başkan Duygun Yarsuvat'ın panele gitmemesini istedi. Tek nedeni Aziz Yıldırım değildi... İşte toplantıda yaşananlar...
 
Galatasaray'da seçime sayılı günler kaldı ama geçici yönetimde gündeme dair sıcak tartışmalar ve ricalar vardı. Yönetimin dün yaptığı toplantıda en çok konuşulan ve tartışılan olay, hukuk profesörü başkan Duygun Yarsuvat'ın perşembe günü Çağlayan Adliyesi'nde yapılacak olan "SPORDA ŞİDDET" konulu panele katılacak olmasıydı. 

Yöneticilerden Cem Kınay Ural Aküzüm, Selim Arda Üçer ve Ali Yüce, başkan Yarsuvat'tan özel bir ricada bulundular ve bu panele katılmamasını istediler. Ancak bunun nedeni Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da panele katılacak olması değildi.
Yöneticiler, panelde oturum başkanı olan Av.Emre Kapukaya'yı işaret ederek "Başkanım bu kişi sosyal medyadan 4 senedir Galatasaray'a küfürler ediyor. Ağza alınmayacak ifadeler kullanıyor... (O mesajlarının çıktıları önüne konur) Ayrıca şikeyle ilgili olarak UEFA Disiplin Kurulu, Tahkim Kurulu, CAS kararı, İsviçre Federal Mahkemesi kararları var. Bunları nasıl görmemezden gelir pas geçersiniz. Ortada bir şike gerçeği var. Türkiye'de bu işin üstünün nasıl kapatıldığı belli. Ayrıca şikenin üzerini örtmek isteyen avukat Emin Özkurt da orada konuşmacı. Lütfen katılmayın" diye ricada bulunulur.

Tartışma yaklaşık 1 saat 15 dakika sürer. Ve ardından başkan Duygun Yarsuvat "SİZ FANATİKSİNİZ. BEN BU PANELE KATILACAĞIM" der.

NOT: Duygun Yarsuvat'ın Aziz Yıldırım ile aynı panele katılacağı haberi çıktıktan sonra Galatasaray taraftarından da başkana büyük tepkiler gelmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!