comScore

Galatasaray Galatasaray

Malaga'da Amrabat hareketliliği

29 Nisan 2015, Çarşamba 10:36
Malaga'da Amrabat hareketliliği

Amrabat'ın opsiyonunun bitimine iki gün kala Malaga'da hareketlilik tam gaz devam ediyor.

Malaga Sportif Direktörü Mario Husillos, dün akşam Levante ile Cordoba arasında oynanan La Liga maçını stattan takip etti. Husillos'un hedefinde Levante ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan, Orduspor'dan da tanıdığımız David Barral vardı.

"Malaga neden olmasın?"
Karşılaşma 1-0 Levante'nin üstünlüğü ile sona ererken Barral galibiyet golünü kaydetti. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan golcü oyuncu Malaga'nın ilgisi için şu ifadeleri kullandı: “Malaga beğendiğim ve oynamak isteyebileceğim bir kulüp. Kim, daha önce Şampiyonlar Ligi'nde oynamış bir takımın formasını giymek istemez? Ama şu anda oraya transferim söz konusu değil. Henüz geleceğimle ilgili bir karar vermedim. Menajerimle bu konu hakkında konuşuyoruz. Kulüp bana beklememi söyledi.”
Forvet arayışı içerisinde olan Malaga'nın adı Cordoba'dan Nabil Ghilas ve Florin Andone ile de anılıyor.

Malaga'da Amrabat hareketliliği!
Öte yandan Amrabat'ın bonservisini 3.5 milyon euroya satın almak için 30 Nisan'a kadar süresi bulunan Malaga'da hareketli saatler yaşanıyor. Bu akşam Celta Vigo'ya konuk olacak Malaga'da başkan yardımcısı Moayad Shatat ile genel direktör Vicente Casado deplasmana gitmeyip Malaga'da kaldı. İkilinin Amrabat için gereken 3.5 milyon euroyu bulmak için yoğun bir çalışma harcayacakları ve Galatasaray ile faks veya telefon yoluyla sıkı bir pazarlığa girecekleri belirtiliyor.

"Onu gelecek sezon da istiyorum"
Malaga Teknik Direktörü Javier Gracia'nın Amrabat konusundaki tavrı da oldukça net. Daha önce de benzer açıklamalarda bulunan Gracia, dün düzenlediği basın toplantısında, “Bana bu konuda bir şey sormayın. Benim görüşüm belli. Amrabat'ı gelecek sezon da burada görmek istiyorum. Ama son kararı verecek olan ben değilim” ifadelerini kullandı.

Malaga'da hafta sonu oynanan Deportivo maçında da ilginç olaylar yaşandı. Malagalı taraftarlar başka Al-Thani'ye seslenerek “Amrabat'ı satın al” tezahüratları yaptılar.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!