comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu: 'Fernandao ismini verdim'

17 Mart 2015, Salı 13:25
Hamza Hamzaoğlu: 'Fernandao ismini verdim'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu özür açıklamasına gelen tepkiler, şampiyonluk yarışı ve Fernandoa iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, antrenman sonrası basın toplantısı düzenledi. Hamza Hamzaoğlu basın toplantısında özür açıklamasına gelen tepkiler, şampiyonluk yarışı ve Fernandao haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

"Şampiyonluk yarışında kopma olacağını sanmıyorum. Herkesin bir hedefi var, bu nedenle her maç zor geçecek. Beni eleştirebilirler tabii ki. Bu benim tarzım. Maç anında yaptığım bir hatadan dolayı özür diledim.Beni eleştirebilirler tabii ki. Bu benim tarzım. Maç anında yaptığım bir hatadan dolayı özür diledim. Zamanlama hatası yaptım ve üzüldüm açıkçası. Camiadan özür diledim çünkü herkes coşmuştu statta. Şölen havası bozuldu.Yine olsa yine özür dilerim."
Selçuk ve Burak'ın durumu

"Yaptığımız iyi şeylerin de farkındayız. Yaptığımız iyi şeyleri gündeme getirmeyi sevmiyorum..Fenerbahçe-Beşiktaş maçı iyi bir maç olacak. Ama oradaki skordan çok kendi Kasımpaşa maçımızı düşünüyoruz.Çok sağlıklı bir oyuncumuz bile zorlamadan dolayı sakatlık yaşayabilir. Selçuk ve Burak'ı kontrol amaçlı idmana çıkarmadık."

Başkanlık seçimi

"Galatasaray'daki seçim sorulmasa bizim hiç aklımıza gelmeyecek. Bizim işimiz o değil, biz saha içine bakıyoruz. Şampiyonluk şansımız yüksek. En az rakiplerimiz kadar şampiyonluk şansımız var."

Fernandao İddiaları

"Bana daha önce, "Ligde beğendiğiniz bir oyuncu var mı?" diye soruldu. Ben de Fernandao'nun ismini verdim. Fernandao beğendiğim bir oyuncu. Burada devam edecek olursak, mümkün olduğu kadar az transfer yapmaya çalışacağız."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!