comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamdi Yasaman: 'Sneijder gitmek isterse oturup konuşuruz'

19 Aralık 2014, Cuma 17:40

Galatasaray ikinci başkanı Hamdi Yasaman merak edilen birçok konuyu lig Radyo da Ajans Futbol da aydınlattı.

Başkanımız hukukçu olarak olayı yorumladı

Bizim açımızdan herhangi bir sorun oluşmadı. Biz herhangi bir konuyla alakalı bir toplantıda yapmadık. Bazı özel şeyler yazılmayabilir ama gazeteci arkadaşımız bazı sözler söylemiş Duygun bey ceza hukukçusu olarak fikrini söylemiş. Sözler kendini bağlar içersinde çoğu şeylerde doğrudur diye düşünüyorum. Para ile ilgili duyumlar,bir sürü iddaa var,tape var konuşma var. Aziz YIıldırım ve Duygun beyde açıklama yaptığı için duyum olarak kaldı. Herkes fikrini söyleyebilir ama kulübü ve sporu ilgilendirmiyor. Başkanımız söylediği cümleyi bir ceza hukukçusu olarak söyledi. Başkanımız bir duyumunu iletti ve  teknik konuda da kendi fikrini söyledi.

Hamza Hamzaoğlu'nun raporunu bekliyoruz

Teknik kadro ve Hamza Hamzaoğlu raporunu aldıktan sonra 41 kişilik oyuncu kadrosunu düşürmeye çalışıcağız. Kiralık formüllere daha sıcak bakıyoruz. Çünkü belki iyi performans gösterirse geri alabiliriz.

Sneijder gitmek isterse oturup konuşuruz

Biz Sneijder'e çok değer veriyoruz. Takımdan ayrılmaması için ödemeleri düzenli şekilde yapıyoruz. Arzumuz gitmemesinden yana olacak. Ama kendisi gitmek isterse oturup kunuşulur. Biz bir anonim şirketi olduğumuz için profesyonel mantıkta düşünebiliyoruz.

Prandelli alacaklarını istiyor

Görüşmeler avukatlarla sürüyor. Alacaklarını almak istiyorlar ama bizim ödeme planlarımız ile onun isteklerini düşünerek önümüze bakacağız. Anlaşmamız halinde sıkıntı çıkmayacak ama dava sürerse bunun sonuçlanması zaman alabilir.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!