comScore

Galatasaray Galatasaray

Tazminatında bunlarda mı var? Daha neler...

24 Kasım 2014, Pazartesi 00:25

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Prandelli'yi tazminatı nedeniyle gönderemeyeceklerini ifade ederken Aysal'ı “inanılmaz sözler verilmiş” diyerek suçladı.Peki o sözleşmede bunlarda mı var?

FutbolArena Detay haber - Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Prandelli'yi tazminatı nedeniyle gönderemeyeceklerini ifade ederken Aysal'ı “inanılmaz sözler verilmiş” diyerek suçladı.  Peki o sözleşmede bunlarda mı var?

Galatasaray İkini Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Prandelli'ye büyük sözler verildi demesi ortalığı karıştırdı.
Prandelli'nin sözleşmesinde yer alan tazminat maddesine olasıklar halinde verilecek primlerde mi konuldu?


Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme yapan Prandelli senelik 2 milyon 295 bin Euro garanti ücrete imza attı. Hukukçular normal şartlarda haksız fesih bedeli olarak alacağı garanti ücretin tazminat bedeli olarak ödeneceğini ifade ediyor.

Ancak hukukçular ihtimallere göre verilecek primlerin de yapılan sözleşmeye tazminat maddesi olarak işlenebileceğinin altını çiziyorlar.

Eğer Prandelli'nin alacağı garanti ücret  (2 milyon 295 bin Euro) dışında ihtimale göre verilecek primlerde eklenmişse fatura çok kabarıyor. Çünkü Prandell'yle yapılan sözleşmede başarıya göre verilecek primlerin toplamı (katlayarak gidiyor) 6 milyon 900 bin Dolar. Ayrıca bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı çeyrek final için 350 bin Euro prim konulmuş..


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!