comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da gözler Prandelli'nin raporuna çevrildi

10 Kasım 2014, Pazartesi 16:20

Galatasaray'da deplasmanda Kardemir Karabükspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyet moralleri yükseltti.

Prandelli'nin maç sonrası yaptığı değerlendirme toplantısında ''İlk yarının özellikle 30 dakikalık bölümü yapılması gerekeni yaptık, o dakikalarda 1 gol daha bulabilsek daha farklı da kazanabilirdik. Ama ilk yarının son bölümlerinde konsantrasyonumuzu kaybedip oyundan düştük. Bunu yapmamalıyız. Ama ikinci yarının başlarında gol yememize rağmen oyunu bırakmadan mücadele ettik ve sonucunu da aldık. Bu hep olması gereken birşey'' şeklinde konuştuğu öğrenildi. 
 
İtalyan teknik adamın videolu toplantıda Karabükspor maçında yapılan hataları oyuncularına tekrar tekrar  izlettirerek detaylı bir biçimde anlattığı ifade edilirken önümüzdeki haftalarda Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile görüşerek takımın durumunu ve yapılması gerekenleri masaya yatıracağı öğrenildi. 
 
Prandelli'nin bu toplantıda takım hakkında kapsamlı bir rapor sunacağı ve gelinen noktanın değerlendirmesini yapacağı ifade edildi. 
 
İtalyan teknik adamın, takımın eksiklerini ve kadroda yapılmasını düşündüğü değişiklikleri Albayrak'a ileteceği, ara transfer döneminde izlenecek yolu büyük ölçüde şekillendireceği belirtildi. Cesare Prandelli'nin 26 kişilik bir kadro düşündüğü ve bazı futbolcularla yolların ayrılıp, yeni bir kaç ismi kadroya katmayı düşündüğüne değinildi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!