comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da tehlike sinyali! Avrupa yolu...

19 Ekim 2014, Pazar 12:46

Galatasaray Başkan Adayı Duygun Yarsuvat, kulübün yaşadığı Finansal Fair Play sıkıntısına dikkat çekerek, ilk olarak bu konuya eğilip çözüm bulacaklarını belirtti. Yarsuvat'a göre maddi problemler Avrupa yolunu kapatabilir.

Galatasaray Kulübü'nün 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında başkanlığa aday olan isimlerden Duygun Yarsuvat, kongre üyelerine yemek verdi. Galatasaray Kalamış Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemek organizasyonunda üyelerle bir araya gelen Yarsuvat, yönetim kurulu aday listesinde bulunan isimleri de tanıttı. Katılımcılara hitap eden Yarsuvat, sarı-kırmızılı kulüpte yönetim boşluğu oluştuğunu, kurallara uygun davranmama durumunun yerleşir olduğunu savunarak, "Başkanımız istifa etti ve bu kez seçime girmeyeceğini duyurdu. Tek aday çıktı. Tek adaylı seçimin Galatasaray'ın ilkelerine aykırı olduğunu düşünerek seçime girme kararı verdik" diye konuştu. 
 
Endişesini açıkladı
 
Yarsuvat, "En büyük korkumuz olan UEFA Finansal Fair Play kurallarına uyum sağlamak için çaba sarf edeceğiz. Bu bir tehlike olarak karşımızdadır. Bazı kardeş kulüplerin yaşadığı gibi Avrupa'dan uzaklaşmak istemiyoruz. Gelirlerin uzun süre temlik edildiğini görüyoruz. Şu anda yeni bir gelir mevcut değildir. Yeni kaynaklar bulmalıyız" açıklamasını yaptı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!