comScore

Galatasaray Galatasaray

Arsenal'in korktuğu G.Saraylı yıldız kim?

01 Ekim 2014, Çarşamba 17:42

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray deplasmanda Arsenal ile karşılaşacak.

FutbolArena - Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam saat 21.45'te Arsenal ile karşı karşıya gelecek. Emirates stadyumunda oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.

Bu zorlu mücadele öncesi Arsenal resmi internet sitesi Galatasaray için bir Scout raporu hazırladı. İngiliz kulübü yetkilileri Galatasaraylı oyuncuları mercek altına aldı. Hazırlanan raporda Bruma'nın çok önemli bir silah olduğunun altı çizildi.
Yapılan analizde ayrıca Galatasaray'ın savunmada bek sorunu yaşadığı ve Alex Telles'in klasik bir Brezilyalı bek oyuncusu olduğu belirtildi. Aynı zamanda Tarık Çamdal'ın da hızlı fakat kısa boylu bir bek olduğu ve Sanchez ile Welbeck ikilisinin savunma arkasına sarkabileceği ifade edildi.

Felipe Melo'nun orta sahada defansif anlamda takımın en önemli oyuncusu olduğu belirtilirken, Selçuk İnan'ın ince paslarına dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı. Ayrıca Sneijder'in de tipik bir 10 numara olarak ara paslar atacağı, Burak Yılmaz'ın da sık sık boşluklar arayıp koşular yapacağı öngörüldü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!