comScore

Galatasaray Galatasaray

Olcan'ın o sözleri araştırıldı! Neden söyledi?

06 Temmuz 2014, Pazar 09:32

Aslan'ın yeni transferinin F.Bahçe'ye yönelik sözlerinin arkasında yatan gerçek araştırıldı.

Galatasaray'a imza atan Olcan Adın'ın ilk sözleri F.Bahce camiasını derinden üzdü. Olcan, “Aslanların sessiz kaldığı yerde kurtlar kuşlar volta atar. Bilmezler ki Aslan o sessizliği bozarsa kıyamet kopar” diyerek F.Bahçe'ye attığı taş için 2003-2008 yıllarına gidildi.

Kariyerini araştırıldı ve ortada Olcan'ın F.Bahçe'ye laf söylemesini gerektiren önemli bir olaya rastlanılmadı! 5 yıl kaldığı F.Bahçe'den iki kez kiralık olarak giden Adın, altyapıda oynadı, A takıma yükseldi, kendini bir türlü gösteremedi. Sistemin kurbanı oldu. Başkan onu önce takasta kullanmak istedi, karşı takımlar istemedi.

Antalya ve Karşıyaka'ya kiralık yollandı dönüşünde yine "Pişmedin" diyerek bu sefer F.Bahçe'den koparıldı. Alex'in Olcan için söylediği bir söz var ki konuyu tam anlamıyla açıklıyor: “Olcan'ın en doğru yaptığı iş F.Bahçe'den ayrılmak oldu. Ona baktığımda kendimi görüyorum."

BALLI: "SEVDİĞİM İÇİN ÜZÜLDÜM"

O dönemdeki idari menajer Volkan Ballı, üstüne basa basa Olcan'ı çok sevdiğini söylerken, “Durup dururken yapılmış bir açıklama. Neden böyle konuştu anlayamadım. Gören duyan F.Bahçe'ye karşı bu kadar hırsı varsa kesin önemli bir şey yaşamıştır diyecektir ancak hiç öyle bir olay olmadı. Hayâlleri vardı ve bu hayâllerini gerçekleştiremedi.

Bunu kendi içinde hep yaşadı. Oynamaması o dönemki tercihti, önünde oynayanlardan geride kaldı. Geçen yıllarda hırs yapmış ve ağzından bu cümleler çıkmış. Üzüldüm, sevdiğim için üzüldüm” dedi.

"KENDİNİ HİÇ GÖSTEREMEDİ"

Yine o dönem kadroda yer alan Semih Şentürk de Olcan'ın karakterli bir oyuncu olduğuna dikkat çekip, “Oynatılmadı diye böyle konuşmuştur. Kendini göstermek için çok çalıştı ancak bu F.Bahçe'de olmadı. G.Saray için faydalı bir transfer. Alex onu da beni de çok severdi. Frikikler olsun, oyun içindeki tecrübeleri olsun bizlere hep aktarırdı. Gençlerle ilgilenmeyi sevdiği için Alex, Olcan'a da yardımcı olmaya çalışırdı” yorumunu yaptı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!