comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'dan açıklama! ''İki gazete hakkında...''

02 Temmuz 2014, Çarşamba 17:52

Galatasaray Spor Kulübü, basında yer alan Spor Toto Süper Lig'den çekilme haberleriyle ilgili olarak resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı.

Galatasaray Spor Kulübü, bugün Milliyet'te yer alan “Divan Kurulu'nda ligden çekilme konusunda tavsiye kararı alınacağı” haberini ve Türkiye gazetesinden Öcal Uluç'un ortaya attığı "Candan Erçetin'le tartışma" haberlerini kesin bir dille yalanladı.

İşte Galatasaray'dan yapılan o açıklamanın tam metni; 


"1) Milliyet gazetesinde yayınlanan ve “Divan Kurulu'nda ligden çekilme konusunda tavsiye kararı alınacağı” öne sürülerek; “Sahaya çıkmayın, biz arkanızdayız” başlığıyla yapılan haber, asılsız ve tümüyle hayal ürünüdür.
 
2) Türkiye gazetesinde Öcal Uluç'un köşesinde yer alan ve Yönetim Kurulu üyesi Candan Erçetin'le, son yapılan toplantıda tartışma yaşandığı şeklinde ortaya atılan iddia, baştan sona yalandır. Söz konusu kişinin yazısı, daha önce defalarca yaptığı gibi, bu kez de Sayın Erçetin üzerinden, Galatasaray Yönetim Kurulu'nu itibarsızlaştırmaya yöneliktir.
İki gazetede yayınlanan asılsız iddialarla ilgili olarak, tekzip ve tazminat davaları dahil, gereken hukuki süreç işletilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü"
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!