comScore

Galatasaray Galatasaray

Beşiktaş'ın eski hocası Cimbom'a

18 Haziran 2014, Çarşamba 08:32

Beşiktaş'ın eski hocasıyla görüşen Galatasaray'ın, Bernd Schuster'i Türkiye Ligi'ni tanıdığı için tercih ettiği öğrenildi.

Galatasaray'da Bernd Schuster sürprizi…

Teknik direktör arayışına hız veren ve liste başına Ottmar Hitzfeld'i koyan Cimbom'da listeye tanıdık bir Alman teknik adam da alındı. Beşiktaş'ı 2010-11 sezonunda çalıştıran Bernd Schuster de Galatasaray'ın önemli antrenör adaylarından biri haline geldi.

Takımın başına Alman yada Hollanda ekolünden bir teknik adamı getirmek isteyen başkan Ünal Aysal'ın, Türkiye Ligi'ni ve ortamı yakından tanıması nedeni ile Schuster ile de temasa geçilip ciddi adaylardan biri haline geldiği ortaya çıktı.

‘OTTMAR HITZFELD'E 1+1'LİK TEKLİF'

Ekim 2013'te “30 yıldır teknik direktörlük yapıyorum ve artık durmam gerekiyor. Hayatta futboldan daha önemli şeyler de var“ diyerek Dünya Kupası sonrası emekli olacağını açıklayan Hitzfeld'i sarı kırmızılılar 1+1 yıllık sözleşme ile ikna etmeye çalışacak. Haziran 2014'te sözleşmesi sona eren Ottmar Hitzfeld kısa süreli kontrat ile imza attırılmak için çaba harcanacak.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, tecrübesi ve başarıları nedeni ile hem sarı kırmızılı camia hem de kamuoyunun kabul edeceği Alman hocayı ikna etmek için yoğun çaba harcayacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!