comScore

Galatasaray Galatasaray

Amrabat transferi hakkında konuştu

12 Mayıs 2014, Pazartesi 22:12

Galatasaray'ın Malaga'da kiralık olarak forma giyen Faslı oyuncusu Nordin Amrabat, sarı kırmızılı kulüpteki geleceği ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Belirsizliğin kendisini biraz huzursuz ettiğini belirten Amrabat, Goal'e verdiği demeçte, "Sezon sonunda ne olacak, inanın bende bilmiyorum. Asıl problem, Galatasaray'ın ne istediği. Malaga benimle yola devam etmeyi istiyor. Birkaç İspanyol kulübü de benimle ilgileniyor. Ancak patron Galatasaray ve ben sadece bir oyuncuyum." şeklinde konuştu.
 
Galatasaray'ın düşüncesini merak eden Faslı orta saha, "İlk olarak kulübün ne istediğini öğrenmeliyim. Elbette kafamda bir şeyler var ancak olayın her yönünü iyi tartıp karar vermeliyiz. Nerede oynayacağımla ilgili son karar, Galatasaray'ın olacak. Eğer beni geri isterlerse, seve seve dönerim. Eğer bir sezon daha Malaga'ya kiralamayı planlıyorlarsa, bu da bana uyar." dedi.
 
Malaga'da geçirdiği süre ile ilgili olarak ise, "Gayet mutluyum. Her hafta sahadayım ve takım için önemli bir futbolcuyum. Bir futbolcunın en büyük isteği her hafta oynayabilmektir ve ben bunu Malaga'da yapabiliyorum." açıklamalarında bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!