comScore

Galatasaray Galatasaray

İstenmeyen Sneijder şimdi kral! (Video)

12 Mayıs 2014, Pazartesi 11:32

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in giderek artan performansı taraflı tarafsız herkesi büyülemeye başladı.

Galatasaray forması altında kariyerinin en önemli sezonlarından birini geçiren Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı takımın bu sezonki performansına büyük bir katkı sağladı.

Selçuk İnan'ın etkisiz kaldığı sezonda devreye girerek hem Şampiyonlar Ligi hem lig hem de kupada Galatasaray'a hayat veren golleri kaydeden Hollandalı yıldız, Süper Lig'de 15 gol, Şampiyonlar Ligi'nde 3 gol, Ziraat Türkiye kupasında 3 gol atarken; 17 maçta sarı-kırmızılı takımın 16 galibiyet 1 beraberlik aldı.

İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin takımın başına geçmesinin ardından müthiş bir ivme yakalayan Sneijder, hem sarı-kırmızılı taraftarlar hem de spor otoriteler ile yıldızını barıştırırken günden güne de Galatasaray camiasına daha fazla ısındığını kanıtladı. Sneijder'in müthiş performansı, Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş'ın "Biz , Sneijder'i istememiştik" sözlerini getirdi.

Sarı-kırmızılı taraftarların bir kısmı, Sneijder'in performansının ardından Hasan Şaş'ın Sneijder hakkında söylediği videoyu paylaşırken; diğer bir yandan da Fatih Terim'in Hollandalı yıldız gelmeden önce düzenlediği bir basın toplantısında "Sneijder'i ben istemedim, şu anda sizden duyuyorum" sözlerini paylaşmaya başladı.

MANCINI: "DÜNYANIN EN İYİ 10 NUMARALARINDAN BİRİ"

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini de Trabzonspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, Sneijder'in performansından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Sneijder şu anda dünyanın en önemli 10 orta saha oyuncusundan biri ve onunla çalışmaktan dolayı da büyük bir memnuniyet duyuyorum" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!