comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba teknik direktör oluyor!

02 Nisan 2014, Çarşamba 12:32

Fransız basını, Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba'nın sezon sonunda Marsilya'nın başına geçebileceğini yazarken, haberin 1 Nisan şakası da olabileceği belirtildi.

Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Fildişili yıldız Didier Drogba'nın gelecek sezon Marsilya'yı çalıştırabileceği iddia edildi.

Fransa 1. Ligi'nde istediği sonuçları alamayan Marsilya, ligde 6. sıraya kadar gerilemiş durumda. France Football, yönetimin gelecek sezon için teknik direktör Jose Anigo ile kesin olarak yolların ayrılacağını belirtti. Fransızlar, yönetimin lisetesinin başında yer alan Andre Villas Boas'ın Zenit'e gitmesinin ardından Michael Laudrup, Massimiliano Allegri ve Quique Flores'in yanında Didier Drogba'nın da listede bulunduğunu iddia etti.
Bu iddianın 1 Nisan günü ortaya atılması ise Fransz basınında kafaları karıştırdı. Futbolseverlerden bazıları bunu 1 Nisan şakası olarak nitelendirirken, Marsilya taraftarları ise 36 yaşındaki süperstarı takımlarında görmek isteyeceklerini belirtti. France Football ise haberin 1 Nisan şakası olduğu yönünde bir açıklama yapmadı.

2003/04 sezonunda Guingamp'dan Marsilya'ya transfer olan ve 1 sezonda 51 maçta forma giyip 31 gol atarak kulübün simge isimlerinden birisi haline gelen Drogba, ardından Chelsea'ye transfer olmuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!