comScore

Galatasaray Galatasaray

Ontivero'dan Milan itirafı geldi

01 Nisan 2014, Salı 15:33

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Lucas Ontivero, sarı-kırmızılı kulübe gelmeden önceki AC Milan geçmişini anlattı.

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Lucas Ontivero, tehlikeli bir ortamda büyümesine rağmen futbol sayesinde kötü işlere bulaşmadığını söyledi.

Galatasaray Dergisi'ne açıklamalarda bulunan genç futbolcu, ailesinin, futbolcu olmasını istediğini ve şu an kendisiyle gurur duyduklarını ifade etti. 13 yaşında İtalyan takımları Milan ve Genoa tarafından denendiğini belirten Ontivero, "Milan'da iyi performans gösterdiğimi düşünüyorum. Çünkü kulüp beni 1 milyon dolara transfer etmeye karar verdi. Ama FIFA kurallarına göre 18 yaşını doldurmadan kulübün bu transferi yapması onlar için de çok mantıklı değildi. Çünkü yine o transferden sonra 18 yaşını doldurmadan, bir başka kulüp beni biraz daha fazla bedelle transfer edebilirdi. O yüzden Milan bu transferden vazgeçti” dedi.

Güney Amerika'da bütün oyuncuların hayalinin Avrupa'da top oynamak istediğini vurgulayan Ontivero, "Güney Amerika'da tüm oyuncuların hayali Avrupa'da iyi bir takımda oynamaktır. O yüzden Galatasaray'ın teklifi gelince hiç düşünmedim” diye konuştu.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!