comScore

Galatasaray Galatasaray

İngilizlerden Mancini'ye ağır eleştiri!

27 Şubat 2014, Perşembe 00:18

İngilitere'de yayıncı kuruluş Sky Sports yorumcuları, Roberto Mancini'nin fazla hücumcu ile sahaya çıkmasını eleştirdiler.

İngiltere'deki yayıncı kuruluşu Sky Sports'un yorumcuları Roberto Mancini'nin sahaya çıkardıkları kadroyu ve oyun anlayışını eleştirdiler.
Mancini'nin Izet Hajrovic ile oyuna başlamasını "intihar olarak değerlendiren Sky yorumcuları, Boşnak oyuncuyu oyundan çıkarıp yerine Yekta'yı oyuna almasını Mancini'nin hatasını kabul ettiği şeklinde yorumladılar.
 
Ruud Gullit Galatasaray'ın ikinci yarıda oyunda dengeyi sağladığını ifade ederken, Mancini'nin yaptığı değişikliklerin ikinci yarıda meyvesini verdiğini ve sarı-kırmızılıların yavaş yavaş Chelsea üzerinde baskı kurduğunu ifade etti. Chelsea'nin ilk yarıda maçı koparacak şansları teptiğini ifade eden Gullit Maviler için en önemli şeyin deplasman golü olduğunun altını çizdi.
 
Gullit Fernando Muslera'yı da eleştirdi. Uruguaylı kalecinin erken çıkmasının hata olduğunu dile getiren Hollandalı efsane o anda orta alanın bomboş olduğunu ifade etti.
 
Galatasaray'ın eski hocası Graham Souness ise Mancini'yi eleştirenler arasındaydı. Chelsea gibi orta sahası dinamik bir takıma karşı hücum yoğunluklu bir kadroyla çıkmanın hata olduğunu dile getiren Souness, bunun sonucu olarak Galatasaray'ın ilk yarıda zorlandığını; fakat orta saha takviyeleriyle sarı-kırmızılıların ikinci yarda dengeyi sağladığını söyledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!