comScore

Galatasaray Galatasaray

Ergün: "Mancini etkili bir kadro kuruyor"

09 Şubat 2014, Pazar 13:36

Galatasaray'da basın sözcüsü Şükrü Ergün: "Mancini üç kulvarda da etkin olacak bir kadro kuruyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa kilitlendiklerini belirterek, "Bütün maçlarımızı kazanarak şampiyon olmayı hedefliyoruz" dedi.

Ergün, yaptığı açıklamada, son dönemde aldıklarıbaşarılı sonuçların camia ve taraftarları mutlu ettiğini ve gelecek için umutlandırdığını söyledi.

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına iyi başladıklarını ve son iki maçlarını farklı skorlarlakazandıklarını hatırlatan Ergün, "Biz şampiyonluğa kilitlendik. Türkiye'de hedefimiz Türkiye Kupası ve ligde şampiyon olmak. Başka bir hedefimiz olamaz. İyi futbol oynayıp, bütün maçlarımızı kazanarak şampiyon olmayı hedefliyoruz. Buna inanıyoruz" diye konuştu.

"Chelsea maçı öncesi moral veriyor"

Şükrü Ergün, sarı-kırmızılı takımın ortaya koyduğu performansın,UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turundaki Chelsea maçları öncesi kendilerine moral verdiğini kaydetti.

İngiliz ekibiyle oynayacakları maçların zorlu geçeceğine değinen Ergün, şöyle konuştu:

"İki takımda son zamanlarda iyi mücadele ediyor. Chelsea da son maçlarında oldukça başarılı. Bizim de iyi bir performansımız var. Tabi Chelsea kolay bir rakip değil. Aldığımız başarılı sonuçlar Chelsea maçı öncesi bize moral veriyor. Biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz."

"Mancini istediği takımı oluşturuyor"

Ergün, İtalyan teknik direktörleri Roberto Mancini'nin sistemini oturtmaya ve yarıştıkları üç kulvarda da etkili olabilecek bir kadro kurmaya çalıştığını dile getirdi.

Devre arasında yaptıkları transferlerle kadrolarınıgüçlendirdiklerini vurgulayan Şükrü Ergün, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mancini istediği takımı oluşturuyor. Üç kulvarda da etkin olabilecek kadro kuruyor. Mancini savunmaya önem veren bir teknik direktör. Bu çerçevede hücum ve orta sahadan başlayarak sistemini oturtmaya çalışıyor. Son maçlarımızda kalemizi gole kapatmamız da sistemin işlediğini gösteriyor. Bizim de amacımız buydu. Oldukça istekli ve mücadeleci bir takımımız var. Rakiplere göz açtırmıyorlar. İnşallah mutlu sona ulaşacağız."

Ergün, yeni transferlerin takıma iyi uyum sağladığını ve çok güzel reaksiyon gösterdiklerini anlatarak, ilerleyen dönemde daha iyi olacaklarına inandıklarını ifade etti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!