comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emenike bulutların üzerinde! Çok mutlu...

21 Kasım 2013, Perşembe 11:36

Nijerya Milli Takım kampından dönerek takımla birlikte çalışmalara başlayan Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike FB TV'ye konuştu.

Fenerbahçeli golcü Emmanuel Emenike, bildikleri işi en iyi şekilde yaparak, Antalyaspor deplasmanından 3 puanla döneceklerine inandığını söyledi.

Nijerya Milli Takım kampından dönerek takımla birlikte çalışmalara başlayan Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike FB TV'ye konuştu.

Nijerya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda mücadele edeceğinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Emenike, hedeflerini ise şu cümlelerle dile getirdi:

"Dünya Kupası'na katılma hakkı elde ettiğimizden dolayı çok mutluyum. Dünya Kupası herkesin rüyası olduğu bir nokta ve bizde orada olacağız. Gerçekten çok mutluyum. Nijerya formasını üzerime giyip, Dünya Kupası gibi bir arenada ülkem adıma mücadele edecek olmak güzel ve özel anlar yaşatacak bana. Hedefler; Dünya Kupası'nda olmak, sonra gruplardan çıkmak. Sonra yarı final, sonrada kupayı alıp gelmek."

Ligin 12. haftasında 24 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçına da değinen Nijeryalı golcü, "Oraya gidip bildiğimiz en iyi işi yapmamız gerekiyor. Son haftalarda elimizden gelenin en iyisini sahaya koyduk. Bildiğimiz işi yapıp, elimizden geleni yaparsak; 3 puanla döneceğimize inanıyorum."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!