comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kuyt şampiyonluk şifresini verdi!

19 Kasım 2013, Salı 15:36

Fenerbahçe'ninHollandalı yıldız futbolcusu Dirk Kuyt, katıldığı bir organizasyonda basının şampiyonluk yarışı vetedavi süreciyle ilgili sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Dirk Kuyt, katıldığı bir organizasyonda basının sorularını yanıtladı. 

"Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşanmak benim için özel bir duygu olacak. hala önümüzde oynanacak çok maç var. Ligin yarısına bile ulaşmadık. Antrenmanda iyi çalışıp maçlara iyi konsantre olup kupaları kazanmak adına gerekeni yapacağız.

"ÇOK UZUN BİR YOL VE YAPMAMIZ GEREKEN ÇOK İŞ"

"Hocamızın çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum. Sezon başındaki durum onun için de kolay değildi. Avrupa'da oynayıp oynamayacağımızın belli olup olmayacağı anlar vardı. Takımı ilk günden bir arada tutup kollektif oynayan bir ekip yaratmaya çalıştı. İlk günden beri çok çalıştı. Avrupa'nın yaratmış olduğu hayalkırıklığının takımı da hocayı da daha güçlü hale getirdiğini düşünüyorum. Hocamız adına kişisel olarak ben ve herkesin mutlu olduğunu düşünüyorum. Yine söylüyorum bizim önümüzde çok uzun bir yol ve yapmamız gereken çok iş var.

TEDAVİ SÜRECİ HAKKINDA...

"Tedavi sürecim iyi gidiyor. Sağlık ekibimize de teşekkür etmek istiyorum, bu hafta benim için yoğpun çalıştılar. Gün gün ele alarak tedavimizi sürdürmek istiyoruz. Umarım çok yakında takımla birlikte çalışabilirim. Umarım Antalya'da takımla birlikte olurum."

"PORTEKİZ'İN GEÇMESİNİ İSTİYORUM"

İsveç-Portekiz maçı hakkında konuşan Kuyt, Portekiz'i desteklediğini belirterek, "Bütün milli takımlarından elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Bruno ve Raul'dan dolayı Portekiz'in geçmesini istiyorum. Dürüst olmak gerekise az önce Raul ile mesajlaşıyordum. Ona en iyi dileklerimi ilettim. O da bana maç için hazır olduğunu belirtti. Ona çok büyük şanslar diliyorum. Umarım onu Dünya Kupası'nda göreceğiz" açıklamasını yaptı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!